Avui ja n'he visitat uns quants de blogs i mica en mica prometo anar visitant-los tots.
Així que per aquesta nova arrencada (ja veureu que de tant en tant en tindre de parons i arrencades), us porto una recepta que ja la tenia pendent de posar desde l'estiu passat i que es tot un clàssic de l'estiu , bé o no tant estiu també ( al menys a casa meva ).
INGREDIENTS:
500 grs. de bacallà (jo el compro a trossets)
1 pebrot verd
1 tomata
pebrot vermell jo escalibat
1 ceba tendra petitona
oli oliva,anxoves i olives per decorar
- Primer de tot posaren el bacllà a desalar, si el comprem a tiretes amb un parell d'hores canviant-li l'aigua un parell de cops tindrem suficient.
- Tallem totes les verdures ben petitones
- Agafem una plata , hi posem el bacalla al fons el cuakl anirem esmicolant i així mirarem de que no ens quedi cap espina
- Per sobre hi repartirem les verdures A mi m'agrada posar-hi unes cullarades de tomate frita.
- Ho amanim amb una barreja d'oli d'oliva i olivada, ho decorem amb anxoves i olives i ja tenim un plat ben refrescan i a punt per menjar
Quima, benvinguda de nou! Un bon plat per recomençar, sense dubte!!! Petonets
ResponEliminaQuima, me agrada molt que tornis a fer entrades, te trobava a faltar.
ResponEliminaUna abraçada!!!
Ramon
Quima espero que estiguis bé.
ResponEliminaL'esqueixada de bacallà m'encanta, és ideal per aquests dies tan calorosos. La primera foto és una preciositat, molt colorida, fa el plat molt atractiu.
Petons
Si les arrencades són com aquesta entrada et deixo descansar i tornar...Deliciosa esqueixada.
ResponEliminaHola Quima!
ResponEliminaTens raó s'han de fer parades, d'obligacions ja ni ha prous a la vida. El bloc ha de ser compartir i gaudir.
La teva esqueixada m'ha fet venir ganes de fer-ne.
Una abraçada
Me parece una receta exquisita........Entra cuando puedas pero no dejes de hacerlo........ Besos y ánimo :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
que bona que es l'esqueixada!! és un dels meus plats preferits a l'estiu i ara que hi penso, encara no l'he preparat aquesta temporada!!! petons
ResponEliminaQuima, molts ànims! El bloc és una afició i com a tal ha de ser per divertir-se, que de vegades ens els prenem massa seriosament, no? jejeje
ResponEliminaL'esqueixada és un clàssic que mai falla, boníssima!
Petonets
Sandra
És tan estiuenca i bé tan de gust l'esqueixada de bacallà. Deliciosa!
ResponEliminaAvui per dinar us proposem uns espaguetis amb bolets i tomàquets. Esperem que us agradin!
www.esfruita.com/assessorem/espaguetis-amb-bolets-i-tomaquets
Quima, a vegades el blog ens atrapa tan que ens ofega, a mi també m'ha passat, i com que a més a més tenim obligacions i altres aficions llavors no arribem a tot i... pataplaf! ens estabellem! A mi ja m'ha passat en més d'una ocasió amb el blog, que m'ofega, en tinc ganes però no hi arribo, llavors és millor parar, has fet bé, i no et preocupis, ens anirem retrobant. Jo també he estat desconectada, he necessitat parar i llavors hem fet uns dies de vacances. De totes maneres moltes i moltes gràcies per enrecordar-te'n del meu blog, em fa molta il·lusió, perquè tots tenim poc temps per passar per tots els blogs i ens n'anem oblidant els us dels altres. Gràcies!!!
ResponEliminaLa recepta ha de ser ben bona, ideal per aquests mesos, encara que sembla que el juliol no acaba d'arrencar, l'any passat va passar igual, no fa calor de ple estiu.
Una forta abraçada i fins la propera recepta.