En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 7 de juliol del 2012

ESQUEIXADA DE BACALLÀ


Hola de nou a tot@s. Primer de tot demanar-vos diculpas ja que tinc el blogs molt abandonats. Com podeu comprobar porto un més sense publicar cap recepta , la veritat es que per circunstancies que no venen al cas he tingut un baixón i crec que el cos es molt savi i hem demanava descansar, de receptes, de fotos, de pujades al blog .....etc. Total que necessitava un descans; ja que sino el que es una afició es converteix en una obligació.
Avui ja n'he visitat uns quants de blogs i mica en mica prometo anar visitant-los tots.
Així que per aquesta nova arrencada (ja veureu que de tant en tant en tindre de parons i arrencades), us porto una recepta que ja la tenia pendent de posar desde l'estiu passat i que es tot un clàssic de l'estiu , bé o no tant estiu també ( al menys a casa meva ).

INGREDIENTS:
500 grs. de bacallà (jo el compro a trossets)
1 pebrot verd
1 tomata
pebrot vermell jo escalibat
1 ceba tendra petitona
 oli oliva,anxoves i olives per decorar
  • Primer de tot posaren el bacllà a desalar, si el comprem a tiretes amb un parell d'hores canviant-li l'aigua un parell de cops tindrem suficient. 
  • Tallem totes les verdures ben petitones
  • Agafem una plata , hi posem el bacalla al fons el cuakl anirem esmicolant i així mirarem de que no ens quedi cap espina
  • Per sobre hi repartirem les verdures  A mi m'agrada posar-hi unes cullarades de tomate frita.
  • Ho amanim amb una barreja d'oli d'oliva i olivada, ho decorem amb anxoves i olives i ja tenim un plat ben refrescan i a punt per menjar


10 comentaris:

  1. Quima, benvinguda de nou! Un bon plat per recomençar, sense dubte!!! Petonets

    ResponElimina
  2. Quima, me agrada molt que tornis a fer entrades, te trobava a faltar.
    Una abraçada!!!
    Ramon

    ResponElimina
  3. Quima espero que estiguis bé.
    L'esqueixada de bacallà m'encanta, és ideal per aquests dies tan calorosos. La primera foto és una preciositat, molt colorida, fa el plat molt atractiu.
    Petons

    ResponElimina
  4. Si les arrencades són com aquesta entrada et deixo descansar i tornar...Deliciosa esqueixada.

    ResponElimina
  5. Hola Quima!
    Tens raó s'han de fer parades, d'obligacions ja ni ha prous a la vida. El bloc ha de ser compartir i gaudir.
    La teva esqueixada m'ha fet venir ganes de fer-ne.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Me parece una receta exquisita........Entra cuando puedas pero no dejes de hacerlo........ Besos y ánimo :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  7. que bona que es l'esqueixada!! és un dels meus plats preferits a l'estiu i ara que hi penso, encara no l'he preparat aquesta temporada!!! petons

    ResponElimina
  8. Quima, molts ànims! El bloc és una afició i com a tal ha de ser per divertir-se, que de vegades ens els prenem massa seriosament, no? jejeje
    L'esqueixada és un clàssic que mai falla, boníssima!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  9. És tan estiuenca i bé tan de gust l'esqueixada de bacallà. Deliciosa!

    Avui per dinar us proposem uns espaguetis amb bolets i tomàquets. Esperem que us agradin!
    www.esfruita.com/assessorem/espaguetis-amb-bolets-i-tomaquets

    ResponElimina
  10. Quima, a vegades el blog ens atrapa tan que ens ofega, a mi també m'ha passat, i com que a més a més tenim obligacions i altres aficions llavors no arribem a tot i... pataplaf! ens estabellem! A mi ja m'ha passat en més d'una ocasió amb el blog, que m'ofega, en tinc ganes però no hi arribo, llavors és millor parar, has fet bé, i no et preocupis, ens anirem retrobant. Jo també he estat desconectada, he necessitat parar i llavors hem fet uns dies de vacances. De totes maneres moltes i moltes gràcies per enrecordar-te'n del meu blog, em fa molta il·lusió, perquè tots tenim poc temps per passar per tots els blogs i ens n'anem oblidant els us dels altres. Gràcies!!!
    La recepta ha de ser ben bona, ideal per aquests mesos, encara que sembla que el juliol no acaba d'arrencar, l'any passat va passar igual, no fa calor de ple estiu.
    Una forta abraçada i fins la propera recepta.

    ResponElimina