En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 15 de juliol del 2012

PASTIS D'ESCALIVADA

Hola a tot@s  ja ha passat una setmana de l'anterior publicació i seguim amb receptes d'estiu. El que avui us porto es un pastis d'escalivada. Ja l'habia fet fa bastant de temps i he de dir que no vaig seguir la recepta al peu de la lletra i no hem va quedar bé. Ara he volgut seguir la recepta que hem van donar i m'ha quedat perfecte. 
INGREDIENTS:
200 grs. de pebrot escalivat
 200 grs. d'alberginia escalicada
3 cebes petites o una de gran escalivada
2 tomates escalivades ( jo no les hi posat)
4 ous
200 ml. de nata liquida
sal i pebre
  • Primer el dia abans millor escalivar les verdures al forn. Quan siguin fredes les pelem i les reservem
  • Triturem el pebrot la ceb ai l'alberiginia amb el minipimer. 
  • Després hi afegim els ous batuts i la nata liquida i ho remenm bé. 
  • Ho salpebrem i ja tenim la barreja llesta: 
  • Preescalfem el for a 180 º. 
  • Untem amb mantega un motlle rectangular hi hi aboquem la barreja. 
  • Ho posem al forn al bany maria durant un hora aproximadament, o fins que ho punxem amb un punxo i ens surti net: 
  • El deixem refredar al menys un parell hores. 
  • El desetmotllem i el decorem al gust.
BON PROFIT !!! ................ESPERO QUE US AGRADI.

14 comentaris:

  1. que bo, lleuger i fàcil ...per un sopar d'estiu em sembla genial!! petons

    ResponElimina
  2. que fàcil i que bon, com aperitiu i fins i tot com a paté. Mmmmmm!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt, quima, aquests pastissets d'escalivada sempre passen sense gana. La tira d'anxova que hi has posat la trobo molt encertada, sempre hi dóna un toc! Petonets

    ResponElimina
  4. quin pastís més xulo!!! sóc fan incondicional de l'escalivada, així que no fa falta que et digui que m'encanta, no? ;P petonets

    ResponElimina
  5. Quina recepta més deliciosa Quima, ens ha agradat molt la teva proposta, ens l'apuntem!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us proposem un salmorejo ben fresquet! www.esfruita.com/assessorem/salmorejo

    ResponElimina
  6. jo també la vaig fer ... i és deliciosa....i molt apropiada per aquests dies d'estiu!!!

    ResponElimina
  7. Una receta ideal con estas calores...legas de playa y te encuentras semejante plato y......que gozada.
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  8. Quima, t'ha quedat molt be aquest pastis d'escalivada.

    ResponElimina
  9. Quina passada, m'encanten aquest tipus de pastissos!

    ResponElimina
  10. Ohh quina bona pinta!!! L'he de fer! Petons

    ResponElimina
  11. Hola Guapa,
    Ya sabes que me tienta todo lo dulce pero este pastel es de los salados que me pierden¡ Un fuerte abrazo, Teresa

    ResponElimina
  12. Moltes gracies amb va sortir molt bo x aquestes festes el tornare a fer
    Salutacions i bones festes

    ResponElimina