En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 20 de setembre de 2012

AMANIDA CAPRESSE


 Abans de posr la recepta que us porto avui, he de dir que disculpeu si fa uns dies que no passo pels vostres blogs, ja que fins avui el meu blog s'habia quedat bloquejat i no hem surtien les receptes noves que posaveu. Veig que ja torna a funcionar normalment i procuraré posar-me al dia.
El plat que us porto avui es ben sencill, encara que jo l'he fet una mica diferent de la recepta original. es una recepta italiana que es fa amb alfabrega, pero jo la vaig canviar una miqueta.
INGREDIENTS:
Tomates
Mozarella fresca
rúcula
oli d'oliva
orenga i sal
Tallem les tomates a rodanxes i le sposem sobre una plata de servir. A sobre les tomates hi posem la mozarella també tallada a rodanxes , pero sobre hi posem els brots de rúcula  (aquesta vegada no vaig trobar rúcula sola i anava barrejada amb canonges) Ho amanim amb sal i oli d'oliva I per sobre hi posem una mica d'orenga i llestos per menjar.

8 comentaris:

  1. Hola Quima que ensalada más vistosa........Por aquí como hace calor esa ensalada viene de lujo........Bssss

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  2. m'encantaaa!! només puc dir això! petons

    ResponElimina
  3. Aquesta amanida esta bona de qualsevol maera...
    Petonets.

    ResponElimina
  4. Una proposta molt fresca, Quima, aquesta capresse. La veritat és que la mozzarela búfala em perd... o sigui que aquesta amanida la tastaria ara mateix! M'alegro que el teu bloc ja estigui curat! Petons

    ResponElimina
  5. Encara no era seguidora teva...? Com pot ser? Ara ja sí! Mua

    ResponElimina
  6. Quima, una amanida senzilla fresca i bona.

    ResponElimina
  7. Un clàssic sensacinal i molt gustosa!

    ResponElimina
  8. Un clàssic que mai falla, amb ruca o amb alfàbrega! Boníssima!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina