En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 2 de setembre de 2012

NIUS DE VERDURES /BOTIFARRA DE PEROL

 Ahir va tocar sopar de final d'estiu amb el veins , com ja ve sent tradicional desde fa uns quants anys. Per aixó entre totes fem el sopar. Solem fer un aperitius .......(sempre ens passem) i despres hi ha una de les veines que sempre fa alguna cosa més contundent..............
Jo els hi vaig fer el següent:
PERNIL ADOBAT AMB TOMATE la recepta la trobareu aqui
MUSCLOS FREDS AMB VERDURES ,  la recepta ja la posaré més endevant
NIUS RELLENOS DE VERDURES /NIUS RELLENOS DE BOTIFARRA DE PEROL
i de postres LIONESES , la recepta aqui
La recepta d'aquest nius la vaig treure del blog COCINANDO CON NEUS, encara que la vaig adaptar a la meva manera.
INGREDIENTS:
2 PAQUETS D'OBLEAS DE LA COCINERA
1 CARBASSÓ PETIT
12 XAMPINYONS
1 PEBROT VERD
4 PORROS PETITS
2 BOTIFARRES DE PEROL 
UNA MICA DE BECHAMEL
 1 OU (Per pintar les obleas)
Comencerem fent el de verdures: 
  • Primer de tot tallem el carbassó, els porros, el pebrot i els xampinyons ben petits . 
  • Els posem en una paella a coure fins que estigui ben rosset. 
  • Llavors anem agafan les obleas I les anem omplim . 
  • Les tanquem fen un munyoc amb la má i les posem en una safata que pugui anar al forn. Jo en vaig fer un paquet o siguI 16 . 
Ara farem els de botifarra de perol ( en faig de dues classes ja  que un veí es vegetariá).
  • Llavors agafem les botifarres de perol i les obrim, traiem la carns i la posem en un plat i amb una forquilla la desfem. 
  • En una paella Hi posem una mica de mantega, hi afegim una cullarada de farina I llet i fen una mica de bechamel. 
  • Quan la bechamel está feta hi afegim la botifarra, ho remenem i ja está llest.
  • Ho deixem refredar una mica per poder omplir les obleas.
  • Omplis les obles amb la barreja i les tanquem fen un munyoc i le sposem a la safata d'anar al forn. 
  • Les pintem amb ou batut i les posem al forn fins que estiguin ben daurades. 

Disculpeu les fotografies; ja que les vaig quan hi habia poca llum i amb la camera sencilla.
Mireu quin goig que feia la taula, com podeu veure de menjar no en va faltar  i tot bonissim............
A part dels tres plats que jo vaig fer i habia:
Quesitos arrebossat amb mermelada de fruits vermells
Tomates amanides amb all picat
Tomates amb parmesà i rúcula
Truita de patates
Rodanxes de patata amb roquefort i beicon
Montaditos amb paté i ou dur ratllat.
Montaditos amb pebrot i anxova
Montaditos amb camenbert i tomata confitada
Carn magra del coll rostida al forn amb herbes i patates.

18 comentaris:

  1. El sopar de veïns és una tradició en molts pobles...Cal cultivar-ho ja que s´està perdent " el deixar una còpia de les claus a cal veï i demanar-li sal".
    M´agraden les teves aportacions. Els farcellets fantàstics.

    ResponElimina
  2. Quina cuasalitat, acabo de publicar un farcell, molt semblats als teus.
    Jo els faig només de verdures, per la meva neta es vegetariana.
    Petons

    ResponElimina
  3. unas farcells bonissims i un sopar complert i divertit

    ResponElimina
  4. Aquests farcellets tenen un aspecte deliciós, m'agafo la idea del farcit de botifarra del perol!, ja que jo els faig amb verdures o tonyina.Quin soparet més acollidor!Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Quina cosa més saborosa que vas preparar, segur que deus tenir ben content a tot el veïnat!

    ResponElimina
  6. Que bones i bufones que t'han quedat, aquests cistellets! I sucosos, que deuen ser, m'agrada molt, quima. Petons

    ResponElimina
  7. Mica en mica tots anem tornant de vacances i fem sopars de final d'estiu com aquest... Segur que els farcellets van tenir molt èxit, aquest farcit ha de quedar molt gustós.

    ResponElimina
  8. MADRE MIA QUE MESA ,,,QUE RICO TODO ,,,UMMMMMMM

    ResponElimina
  9. Se ve todo delicioso........Te han quedado unos nidos estupendos.........Besossss :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  10. Quima , quin colo que tenen aquest nius de verdures, molt be.

    ResponElimina
  11. De nuevo un autentico placer el visitar tu blog y encontrar recetas tan deliciosas...esta me la apunto !!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  12. que bo tot!!!!!! amb la gana que tinc ara mateix jajaja
    petons
    carmen

    ResponElimina
  13. Hola Quima ya estoy de vuelta, ya toca final del verano, cenas de despedidas...veo que la vuestra estaba genial, qué rico todo y las lionesas me encantan....besitos guapa y feliz semana

    ResponElimina
  14. Carai Quima!!! quin soparet més fantàstic.... em sembla una forma molt original i curiosa servir verduretes en aquests saquets... m´els apunto, m´encanta la proposta.. petons,

    ResponElimina
  15. Buena comida y buena comapñía, no se puede pedir más. Me han gustado los nius,intentaré hacerlos en versión vegetariana.
    Un besito

    ResponElimina
  16. Quin sopar més xulo us munteu, segur que us vau posar les botes amb totes aquestes delícies!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  17. Ostre, si, quin goig!!! A casa els meus pares també cada any fan un sopar com aquest, entre veïns. Ara els pares són grans i ja no hi van, però és molt bonic, fa unió. Ja és complicat trobar això avui en dia.
    Els nius de verdures han de ser boníssims! Moltes felicitats, Quima!

    ResponElimina