En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 23 de setembre de 2012

EMPEDRAT

Repassan les entrades pendents m'adono que quasi totes les que tinc són d'aperitius o bé plats freds. Dons aprofito abans no vingui el fred de veritat , per posar aquesta recepta ja que es un clàssic d'estiu,
i encara que ja hem començat la tardor, durant el dia les temperaturas són encara molt agradables,el podem fer fred, però sense posar a la nevera, o sigui a temperatura ambient.
Aquest es un plat que a l'estiu faig bastan sovint . ja que venen més de gust les coses fredes. A més permet posar-hi diversitat de coses, i pots adaptar-te al que tens a la nevera en el moment.
INGREDIENTS:
Mongeta cuita
 ( millor si la he cuit vosaltres o la compreu en un lloc on en venguin de cuita a mi personalment no m'agrada fer-ho amb les de pot que venen al super , encara que aixó va a gust de cadasqú)
bacalla remullat
1 ceba petitona
tomaquet
pebrot verd 
olives negres
oli d'oliva

Primer de tot posarem el bacalla a desalar. Si es esqueixat amb un parell d'hores en tindrem prou.
Si ens couem les mongetes fer-ho com tinguem costum. Jo la compro cuita. Aixó millor que estigui freda .
  • Tallem la tomate, la ceba i el pebrot verd ben petitonet.
  • Esmicolem el bacalla dessalat
  • En un bol hi posem les mongetes i hi afegim les verdures tallades i el bacallà. 
  • Hi posem les olives negres I ho amanim amb oli d'oliva. 
  • Ho podem servir individualment o bé en una plata.
Jo per amanar-hi faig una vinagrega amb oli d'oliva, vinagre de mòdena i olivada. 

10 comentaris:

  1. Es un plat que m´agrada molt i menjo poc, ja que els joves de casa no volen pebrot ni olives negres, i per mi no és el mateix, així que em faig mini raccions! petonets

    ResponElimina
  2. una amanida que mai pot faltar a la meva taula! deliciosaa! petons

    ResponElimina
  3. M'encanta l'empedrat! A casa mai falla!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. M' agraden moltíssims els empedrats. Els trobo molt agraïts de menjar tant per dinar com per sopar.

    ResponElimina
  5. Qué bo Quima!! I a més molt ben presentat!!
    Petons!!

    ResponElimina
  6. Els empedrats a l'estiu són la millor opció per seguir menjant llegums. Super sans i molt bons!

    ResponElimina
  7. Quima, un Empedrat senzill fres i bo.

    ResponElimina
  8. M'agrada molt l'empedrat, quima, no cansa mai. I presentat així t'ha quedat molt bufó! petons

    ResponElimina