En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 20 de gener del 2013

PASTIS DE PURE DE PATATES AMB VERDURES

La recepta d'avui es ben sencilla . Es d'aquelles receptes que serveixen per aprofitar verdures que tinguis a la nevera, ja que pots posar-hi el que en aquell moment tinguis a má.
El puré de patates por ser casolá o bé  pot fer servir un sobre del que venen en qualsevol super. 

 INGREDIENTS: Han sortir 6 pastissets
1,5 sobre de puré de patates MAGGI
4 pastenagues
1 porro
1 ceba
1 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 carbassó
1 llauna de xampinyons (no en tenia de frescos )
2 rovells d'ou
1 copeta de vi blanc
sal, pebre, oli
  • Tallarem o bé picarem les verdures ben petites i les posem en una paella, amb una mica d'oli d'oliva, a rossejar. Les posem a foc no molt alt i que es vagin fen poc a poc. 
  • A mitja cocció hi posem la copa de vi blanc i deixem que es cogi una estona més, fins que s'hagi evaporat el vi. 
  • Ho rectifiquem de sal i pebre i ho reservem. 
  • Ara fem el puré de patata, o bé com tinguem costum o si es comprar seguint les indicacions del paquet. 
  • Un cop tinguem el pure fet i s'hagi atemperat una mica, hi barregem 2 rovells d'ou. 
  • Ara posem el puré en una maniga pastissera amb boquilla arrissada. 
  • Agafem un aro d'emplatar i als fon hi fem una capa de pure, llavors hi posem una capa de verdures (aprox. dues cullerades soperas ben generosas) i amb la cullera ho aplanen una mica. lllavors hi tornem fer una  altre capa de pure.
  • Hi posem una mica de formatge ratllat i gratinem. 
NOTA:   Ho podem emplatar-ho directament en el plat de servir o bé ho podem posar en un bandeja per    anar al forn i aixi els gratinem tots alhora. Jo per poder-los servir bé sense que es desfessin he tallat cuadrats de paper de la mida del aro i els he emplatat a sobre, així ha estat més fàcil a l'hora de servir-los. 
També podriem fer servir blondes petites i emplatar-los a sobre


14 comentaris:

  1. Que bo, Quima! M'encanten aquests plats, per mi son una festa, per senzills que siguin.
    Gràcies!
    Bona setmana!

    ResponElimina
  2. Mmmm quin bé de Déu aquest puré gratinadet ;)

    ResponElimina
  3. D'això se'n diu convertir unes simples verdures (que a per si soles m'encanten!) en un plat de festa!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. M'encanten les receptes d'aprofitament!
    A més, ha de quedar motl gustós, ideal pels que els costra menjar verdura ;)

    ResponElimina
  5. Quima, aquest pastis de puré de patates amb verdures al faré per en Martí i la Mireia

    ResponElimina
  6. Té molt bona pinta, ideal per aprofitar els trossets de verdura que queden per la nevera
    Petons
    Isabel

    ResponElimina
  7. Una receta de aprovechamiento y riquísima....besitoss

    ResponElimina
  8. No se m´hauria acudit...M´agrada tot el que porta. Amés a més la presentació és molt maca.

    ResponElimina
  9. ben bo... i ideal per aprofitar... ara em ve al cap una carmanyola de samfaina, heheh

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  10. Que receta mas buena y que bonita presentación....tus presentaciones siempre muy bien cuidadas..de diez!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.com

    ResponElimina
  11. Un plato ideal, ligero y una presentación muy bonita.
    Besos

    ResponElimina
  12. MMm quina bona pinta Quima avui x dinar m'aniria de perles!!!

    ResponElimina