En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 8 de febrer del 2013

COCA DE LLARDONS

 Ahir era Dijous Gras i com no no podia faltar la coca de llardons. Aquest any vaig voler fer la de pasta de full, ja que els altres anys habia fet la de bescuit, i també va resultar molt bona .............de fet en vaig fer dues i van desapareixer . Jo en comptes de pinyons hi vaig posar palet d'ametlla; ja que hem vaig despistar i pensant que tenia pinyons no en vaig comprar ................. depressa que sempre va una. Bé bona ho era igualment.
 La recepta la vaig treure del blog de la Gemma de La cuina de casa .
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full
100 grs. de llardons
150 grs. de sucre
oou batut 
anis
canyella
pinyons o palet d'ametlla 
  • Primer trinxem els llardons; o bé amb un rodet de cuina o bé a la picadora. 
  • Estenem la làmina de pasta de full amb el rodet. 
  • Pintem la part central de la làmina amb anís (inmagineu-vos que l'hem dividida en tres parts)
  • Llavors i posem la meitat dels llardons i una tercera part del sucre, ho tapem amb una de les parts de la pasta de full. 
  • Hi passem el rodet per sobre perquè ens quedin els llardons agafats a la massa. 
  • A sobre hi posem la resta dels llardons i una altre part de sucre i ho tapem amb l'altre part de la pasta de full que ens quedaba. 
  • Hi tornem a passat amb compta el rodet per sobre, i amb una forquilla segellem bé els costats. 
  • Ho pintem amb l'ou batut i hi escampem per sobre els pinyons ( en el meu cas palets d'ametlla) hi posem la resta del sucre per sobre. 
  • Ho posem al forna 180 º  uns 25 minuts aprox......o fins que la veiem daurada.

16 comentaris:

  1. quima , quina bona pinta que fa , sembla bonisima

    roser

    ResponElimina
  2. Quima, molt maca aquesta coca de llardons i segurament molt bona.

    ResponElimina
  3. una dellicia de coca!! t'ha quedat genial!!! ara toca disfrutar-la!! petons

    ResponElimina
  4. molt bona... jo aquest any no la he fet...estic gandula jaja.
    petons i bon cap de setmana

    ResponElimina
  5. Aquest any tampoc va faltar la coca de llardons a casa nostra! molt bona!

    ResponElimina
  6. Aquí no encuentro los llardons....qué rica se ve esta coca...besitos y buen finde

    ResponElimina
  7. la coca de llardons no pot faltar mai el dijous gras.
    t'ha quedat genial!!!

    ResponElimina
  8. Encara no he provat de fer-la mai, ahir la vam comprar i me'n vaig arrepentir... l'any que ve no fallo!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  9. Boníssima, a mi em va passar també que no tenia res més que nous, i va quedar ben bona!

    ResponElimina
  10. Jo no n´he fat maig de coca de llardons, a casa no hi tenim costum... però l´haurem de tastar.. fa molt de goig. Primer hauré d´encomar els llardons.... petons, i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  11. Nosaltres també la vam fer. Queda boníssima!

    ResponElimina
  12. No tinc costum de fer-ne però crec que ho provaré encara que no sigui per aquestes dates.
    Quina flaire que m'imagino!

    ResponElimina
  13. Ha de ser molt bona, tot i que a mi m' hi sobren els greixons, que no m' agraden...

    ResponElimina
  14. Ha de ser molt bona Quima!!! M'encanta!!!! Jo també en vaig fer, però de les altres, jo en dic la típica però suposo que és típica d'on visc perquè veig que la de pasta de full està molt extesa per tota la geografia catalana.
    Moltes gràcies!!!

    ResponElimina