En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 26 de març del 2013

BOMBONS DE TRUFA DE XOCOLATA DE TARONJA

Un dels dies que vaig anar a la botiga on compro la xocolata i tot el que hem faci falta per fer postres, vaig veure que tenia aquesta xocolata de taronja per fondea i la veritat es que amb la oloreta i el gust tan bo de taronja que fa , no hem vaig poder resistir.
Un cop a casa pensant que en faria s'hem va ocorrer que podia fer la mateixa trufa que faig pels turrons però amb taronja i així tindria uns bombons amb una textura cremosa per dintre.
He de dir que els propeers espero que hem surtin amb una mica més de glamour, ja que els motlles que tenia uns de silicona molt petits no anaven massa bé, pero això ja ho he solucionat compran unt motlle per bombons com cal.
INGREDIENTS: 
70 grs. de xocolata negra per la cobertura
170 grs. de xocolata per fondre de taronja
50 grs. de sucre
35 grs. de mantega
70 ml de nata
1 raig de cointreau
  • Primer fonem la cobertura negra al microones o al bany maria. 
  • Amb un pincell pintem el voltant dels motlles i ho guardem que es refredi i agafi consistencia. Si fos necesari tornar-hi a fer una altra pasada. 
  • Mentres en un cassò hi posem la nata el sucre i la mantega i ho remenen fins que ho tinguem ben desfet. 
  • Quan arrenca el bull, ho traiem del foc i hi tirem la xocolata de taronja i ho remenem bé fins que ens quedi una massa homogènia. 
  • LLavors hi podem afegir una cullarada sopera ben generosa de cointreau, hi ho remenem fins que el licor ens ha quedat ben integrat amb la massa. 
  • Deixem refredar una estoneta I aboquem la massa dins els motlles amb molta cura.
  • Esperem que agafi una mica de consistencia I amb la resta de la xocolata negra que ens ha quedat la posem a sobre i així ens queda el bombó ben tancat. 
Tenim un bombo cruixent per fora i cremos per dintre i amb gust a taronja ............hummmmmm
Amb aquesta recepta participo al repte que ens han proposat aquest més les noies de  MEMORIES D'UNA CUINERA

16 comentaris:

  1. apa, donc queden guapíssims amb el color taronja a l'interior!! Quina bona pensada. A més, a nivell de sabors, taronja i xocolata sempre triomfen!! Quina bona idea, Quima...! Petons

    ResponElimina
  2. Quima t'han quedat perfectes, Que passeu una bona setmana santa i bona Pasqua.

    ResponElimina
  3. ¡Ummm qué tentación!, se ven deliciosos.
    besitos

    ResponElimina
  4. Ostres que bons! La combinació de xocolata i taronja no falla mai, està boníssima! Jo em demanaria una capseta de tots els que he anat veient! hehehe A més aquests han quedat molt bonics i vistosos amb aquest contrast de colors :)

    No coneixia el teu blog, però si et sembla em quedo per aquí i així no em perdré res ;)

    Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Hummmmmm! Quima surten per la pantalla
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Quina bona pinta i quin bon gust! petonets i bona setmana!

    ResponElimina
  7. M'encanta! M'apunto la recepta! Ha de tenir un gust a taronja espectacular ^^
    Molts petons :)

    ResponElimina
  8. no serán molt glamorosos,, peró jo ara mateix mels menjaria tots!!!!
    petons
    carmen

    ResponElimina
  9. Xocolata i taronja??? La millor combinació que hi ha!!!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  10. A casa tinc un súper fan d'aquesta combinació!
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  11. Semblen de pastisseria.
    Mai he vist xocolata de taronja per fondre.
    El buscarè, la taroja i la xoxolata bonissima conbinació.
    Per cert t'ha quedat algun....
    Era per si m'el guardaves jejejeje¡¡¡¡
    Petons

    ResponElimina
  12. Xocolata de taronja, quin invent més genial! I els bombons, una preciositat! Els mossegues i es produeix una explosió de color!!!! Una abraçada...em faig seguidora teva!!!

    ResponElimina
  13. T'he nominat, o no se ben bé com es diu, en el premi best blog, espero que t'agradi!
    http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/2013/03/premi-best-blog.html
    Mònica

    ResponElimina
  14. Em sembla que una de les millors combinacions és la xocolata i la taronja, però jo hi posaria melmelada de taronja!!

    ResponElimina
  15. Qué ricos deben estar!!
    La presentación me encanta y las fotos...un 10.

    Ptons

    ResponElimina
  16. Que delicia de bombones que nos has preparado, te han quedado de lujo con ese sabor a naranja, tienen que ser u manjar. Espero que tengas mucha suerte en el concurso.
    Un beso Paco

    ResponElimina