En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 13 de novembre de 2013

CARBASSONS RODONS-CALABACINES REDONDOS

Vaig anar al lidl i vaig veure aquest carbassons rodons, que ja habia vist en més d'un blog, i vaig decidir comprar-ne. Com que a l'hora de sopar només erem el meu marit i jo,  vaig decidir fer-los. Els podeu omplir del que més us agradi, jo vaig fer-ho amb el que tenia a la nevera.
Acompanyats d'una amanida verde, van ser el sopar ideal.
----------------------------------
Fui al lidl y vi estos calabacines redondos que ya habia visto en algunos lbos y decidi compar algunos. Como a la hora de la cena solo estabamos mi marido y yo,  me puse manos a la obra y los hice. Podeis rellenarlos de lo que más os guste, yo lo hice con lo que tenia en aquel momento en la nevera.
Acompañados de una ensalada verde , fueron la cena perfecta.
INGREDIENTES:
4 carbassons lluna
1 ceba
1 pebrot verd
1 paquet de baicon tallat
carbassa cuita
tomaquets cherry confitats
sal pebre
mozzarella


  • Rentem els carbasson i els posemm a bullir en una olla amb aigua sal durant 30 minuts.
  • Un cop cuits el traiem amb molt de compte, hi tallem el barret i els buidem i els posem de cap avall en una escorredora, perquè ens treguin tota l'aigua. 
  • Posem una mica d'oli d'oliva en una paella i hi rossegem la ceba picada i el pebrot verd.
  • Despre hi afegim el beicon i deixem que es rossegi una mica. Hi afegim la carbassa que ja teiam cuita , la polpa que hem tret dels carbassons i els tomaquets confitats hi ho deixem coure una estona, vigilant de que no es cremi. Ho rectifiquem de sal i pebre. 
  • Posem els carbasson en una plata per anar al forn i amb una cullera els omplim amb la barreja. Hi posem una mica de mozzarella per sobre i els posem a gratinar.
  • Compte!! que no us pasi com a mi que de poc no s'hem cremen. 
---------------------------------
  • Lavamos los calabacines y los ponemos en una olla a hervir con agua y sal durante 30 minutos. 
  • Los sacamos con cuidado y les quitamos la tapa y les vaciamos la pula. Los ponemos en una escurridera boca abajo para que suelten el agua. 
  • Ponemos un poco de aceite de oliva en una sarten y pochamos la cebolla con el pimiento verde. 
  • Despues añadimos el beicon y dejamos que se dore un poco. Añadimos la calabaza que ya teniamos cocida, la pulpa que hemos sacado de los calabacines y los tomaques confitados. Dejamos que se hago un poco todo junto, vigilando que no se pegue. Rectificamos de sal y pimienta. 
  • POnemos los calabacines en una fuente que pueda ir al horno y con una cuchara los vamos llenando, ponemos un poco de mozzarella por encima y gratinamos
  • Ojo!! que os pase comoa mi que por poco no se me queman.


16 comentaris:

  1. Aquests carbassons són una monada, així rodons i petits...
    Amb aquest farcit tenen l'èxit assegurat!

    ResponElimina
  2. Doncs sí, jo també en vaig fer un dia amb verdures sofregides de farcit. El teu condiment ha de ser ben bo també! Al lidl sempre es troben coses... he he he. Petons!

    ResponElimina
  3. Per ser que va ser amb el que tenies a la nevera, et va quedar un sopar de luxe!
    Jo un dia els vaig farcir d'arròs amb panses, t'ho recomano!
    Molts petonets

    ResponElimina
  4. Además de ricos quedan muy bonitos con esa forma...besitos

    ResponElimina
  5. Jo també els vaig veure al Lidl... però no en vaig agafar. Hi tornaré a anar perquè veig que t'han quedat boníssims:
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. m'encanten farcits i gratinats!!! i si, jo tambe els he vist al lidl jeje petons

    ResponElimina
  7. Si que es una cena ideal, por que te han quedado unos calabacines, ricos y bonitos, la verdad que me han encantado. Mil besicos amiga

    ResponElimina
  8. Quin carbassons més bufons! Una abraçada!

    ResponElimina
  9. que bons que són els carbassons pettons, apart són tan monos... Una bona recepta!!! petonets

    ResponElimina
  10. Delicioso, un plato sabroso, mmmm, besos

    ResponElimina
  11. Buenas tardes Quima. Unos ricos, sanos y deliciosos calabacines rellenos los que nos has preparado. Tienen que estar buenísimos con ese relleno que le has preparado (beicon, la calabaza, etc.). Gratinados con ese queso te han quedado de lujo al igual que la presentación.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  12. M´encanten aquests carabassins, jo també n´he comprat al Lidl i el cert és que surten molt bons :) Un petonet

    ResponElimina
  13. como bien dices con cualquier relleno quedan muy bien y bien presentados en el plato
    Bss

    ResponElimina
  14. Mira que me gustan los calabacines , pero nunca he comprado de estos redondos, tendré que probar. me parece una muy buena receta.

    ResponElimina
  15. Que ricos y bonitos te han quedado, un relleno delicioso de calabaza que me encanta.
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina