En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 20 d’abril de 2014

MINI MONES 2014


 Avui dia de Pasqua i demà dilluns de Pasqua es dia de mones. Es habituals veure a les pastisseries, els padrisn sortin tot cofois amb la mona pel fillol io la fillolla, encara que cada vegada veig més gent que les elabora a casa seva ................. serà pel que val una mona de pastisseria? o per la satisfacció que dona poder fir ........l'he feta jo !!!
Bé sigui comprada o feta casolana, i encara que no sigui padrina de ningú, m'agrada fer la mona i com que aquests dies ja anem una mica carregats de tortell, bunyols ........... i avui erem poquets he decidit fer mones individuals, i així segur que no en menjariem més del compte .........

L'he fet tipus sara, amb crema de mantega i granet d'ametlla i per decorar un parell de bombons amb forma d'ou que per les mides de les mones anaven perfectes. 
La recepta del bescuit i de la crema de mantega la trobareu AQUI
Ja fa uns dies que vaig fer un parell de bases de pastissos , que un cop freds guardo al congelador i així va molt bé per el dia que necessites fer un pastis. El dia que els vaig fer; vaig fer-ne també d'individuals, ja que les SARES en agraden molt . 
Aquest matí només he tingut que fer la crema de mantega. He posat amb una espàtula crema de mantega al voltant del pastisset, llavors els he passat per el granet d'ametlla que ja tenia torrat i la resta de la crema de mantega l'he posat en una màniga pastissera amb una boquilla rissada petita i he decorat la part de sobre. Un parells de bombons en forma d'ou i com no les plomes i un pollet. 

9 comentaris:

  1. Les mones casolanes son las millors i també les mes barates.
    Has fet una mona bonissima

    ResponElimina
  2. Mai millor dit, aquests monetes són una monada! Petons!

    ResponElimina
  3. Ale ,,y listas para comer ,,,y seguro que bien ricas que estarían.....

    ResponElimina
  4. Format individual! què cuques! una bona idea per acontentar a tothom...

    ResponElimina
  5. OH! Quima, així petitones queden moníssismes!! Bon Sant Jordi! petó

    ResponElimina
  6. Molt bona idea, queden una monada de mones! :)

    ResponElimina
  7. Que chulas!!! A sin individuales quedan muy graciosas!!
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponElimina
  8. Quima!!! que boniques tant petitones.. amb aquests ingredients han d´estar mooooooooooooolt bones. Petons,

    ResponElimina
  9. Que cosa mas rica!!
    Una pasada, me encanta
    Feliz finde!

    ResponElimina