En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 25 de febrer del 2017

VEDELLA AMB SALSA DE CERVESA I XAMPINYONS

Mirant per internet vaig veure en el blog COCINANDO CON MONTSE, aquesta recepta de vedella amb salsa de cervesa i hem va agradar. 
Aprofitant que havia comprat vedella i tenia unes safates de xampinyons que s'havien de gastar ja, he provat la recepta i ha agradat molt. 
 INGREDIENTS: 4 persones
2 talls de rodò de vedella per persona ( es pot fer amb qualsevol altre peça)
2 safates de xampinyons frescos
1 botella de cervesa de 200 ml. 
1 ceba
  • Salpebrem els talls de vedella i els enfarinem. 
  • Posem oli d'oliva en una paella i quan estigui ben calent hi passem els talls de vedella, els temps just per enrossir-los. 
  • En el mateix oli hi dorem la ceba que previament haurem tallat petita. Un cop estigui daurada hi afegim la cervesa. 
  • Tallem i netegem els xampinyons i els afegim a la paella. Com que son frescos en deixaran anar aigua, ens servirà per coure'ls.
  • Passat uns 10 minuts i afegim els talls de vedella i li deixem uns 5-6 minuts més. No ens cal gaire estona, ja que els talls no son massa gruixuts. 
  • Ho traiem del foc i ja tenim el segon plat lles amb poca estona. Ho podem servir acompanyat d'arròs, patates o verdures.



1 comentari: