En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 4 de març del 2011

COCA DE LLARDONS

Ahir era "DIJOUS LLARDER", el punt d'arrancada dels carnavals, encara que aqui a Banyoles, aquest any els varen adelantar una setmana, per`no per això vaig voler deixar passar l'ocasiò de fer per primera vegada la meva coca de llardons o greixots com popularment els anomenament.
Vaig seguit la recepte que va posar la JUDITH, del blog LA CUINA DE L?ESTANY  i he de reconeixer que hem va quedar bonissima. Jo no tinc termonix, però la vaig amasar a ma i sense cap problema , he de dir que de llardons només ni vaig posar 175 grs. i de llard de porc 150 grs. la resta dels ingredients hi he posat els mateixos.
Quan la vaig teniar amasada vaig fer una bola i la vaig deixar que llever tapada amb un drap, la vaig deixar unes dues horetes, peo amb menys temps hauria passat, despres vaig agafar un paper del forns Y la vaig estendre amb un rodet amb forma de coca y la vaig deixar tota la nit tapada amb un drap, vaig llegir en un blog que aixi quedaba mes esponjosa.
A l'endemà al mati li vaig posar sucre i pinyons y llesta per posar al forn, 180 º , uns 20 o 25 minuts depend del forn de casasqú.
Aqui la teniu ben roseta y llesta per menjarla. 
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡

9 comentaris:

  1. T'ha quedat molt bé! ha d'estar bonísima.
    Salutacions.

    ResponElimina
  2. joooooo.... "esto son palabra mayores" que diria la meva mare jajaja te una pinta!!!!

    petons

    ResponElimina
  3. ufffff , quina pinta mes bona, jo que nomes menjaria dolç tot el dia. Les coses salades no em diuen res pero el dolç em fa corre. roser

    ResponElimina
  4. Aquesta coca ha de ser autèntica, té un aspecte fenomenal!

    ResponElimina
  5. Qué rica esta coca, mira que me gusta pero en Valencia me cuesta encontrar "els llardons" sin embargo en Barcelona la prepara toda mi familia, ejej. besitos y feliz findeeeee

    ResponElimina
  6. Que bona cara que te, quins records me du ara no els trobe aixi que me conforme en recordarla.
    Un abraç

    ResponElimina
  7. Gracies a totes pels vostres comentaris. El divendres encara quedaba una mica de coque i el meu fill la va portar a la seva xicota allà on treballa, i li varen dir que mai habien menjat una coca de llardons tan bona . Ja us pode inmaginar que hem vaig estufar més que una pava ...........jejejeje ..... a qui no li agrada que li diguin que li ha quedat bó i a més si ve d'algú de fora ?...........es veritat o nó ???
    Hem sembla que hem va engreixar més aquets comentari que el tros de coca que vaig menjar ........jjejejejejej

    ResponElimina
  8. Mmmmmmm! quina bona pinta que te!
    Una abraçada

    Helena

    ResponElimina
  9. Fa molt bona pinta, t' ha quedat molt bé. A mi la coca de llardons no m' agrada però d' aquesta potser en menjaria un bocinet.

    ResponElimina