En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 16 de febrer del 2011

PASTIS DE TONYINA

Aquest pastis de tonyina es ideal per menjar fred, encara que una mica tebi tambe est molt bo. Jo tan l'he fet a l'hivern com a l'estiu.
INGREDIENTS:
3 ous
3 llaunes de tonyina petites
2 cullarades de tomate frita
2 llesques de pa
Una mica de llet
sal i pebre
pebrot escalibat (opcional)

PER DECORAR:
1 bossa d'amanida
Tomates cherry
primer posem la molla del pa en remull amb la llet. Agafen un bol que ens vagi bé per el minipimer i hi posem tots els ingredients, juntament amb la molla de pa que previament haurem tret i escurregut de la llet. Ho triturem tot amb el minipimer. jo a vegades hi poso una mica de pebrot escalivat i solsament 1 culladara de tomate frita, pel meu gust quede mes amoros amb el pebrot
Agafem un motllo tipus plum cake, l'untem amb una mica de mantega, ja que aixi el podrem desenmotllar millor, i ho posem al forn al bany maria.
El forn a uns 160º i amb una mitja hora mes o menys ja el tindrem cuit. El punxem amb un punxo i si surt net ja esta, a més veurem com va quedan ben roset a la part de sobre.
El desetmollem i  quan està una mica fred, el tallem a porcions individuals i decorem el plat amb enciam i tomaquets cherry, encara que també el podem servir com si fos un pate i posar-hi  pebrot escalibat o anchoves a sobre de cada porció.Ho podem decorar amb el que més en agradi.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡

7 comentaris:

  1. uy que pinta tan buenaaaaaaaaaaaaaa,mira este igual lo hago ,,,ya te contare....

    ResponElimina
  2. Hola Quima, hace unos días hice uno que es la receta de mi madre pero siempre me ha parecido que queda corto de atún, ahora viendo el tuyo le voy a poner más atún y lo del pimentón me parece que le debe dar un toque muy especial, al nuestro le pongo alcaparras un poquito picadas. No te imaginas como me gusta, qué antojada me has dejado,jaja.
    Besos

    ResponElimina
  3. quina pinta més bona que té...

    L'altre dia vaig fer el de pollastre i hojaldre i estava bonisim!!!!

    petons

    carmen

    ResponElimina
  4. Quima, la pinta és tremenda... no l'he fet mai un pastis així, m'agrada !!!

    petons

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies!!! recordava aquesta recepta d'un resaturant on vaig treballar.... i l'havia perduda... així la he pogut recuperar... és motl bona i fàcil de fer!!

    ResponElimina