En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 15 d’abril del 2011

FAVES A LA CATALANA

Amb aquesta recepte participo en la recepte del 15 que ens proposen els fogons de la bordeta  i xocolata desfeta . Aquest mes l'ingredient son les faves.

Jo he triat una recepta molt clàsica que son les faves que sempre he fet a casa.
INGREDIENTS:
faves,
costelló de porc
cansalada salada
Botifarra negra
Ceba tendra, tomaquet, all tendre, llaurer,menta,romani,marduix, julivert.
Primer en una olla o casola fonda, rossejent el trossets de costello i la cansalada, ho retirem i hi posem la ceba tallada ben petitona, quan la seva ja esta pochada i afegim el tomaquet i ho deixem coure una estoneta. Hi afegim les faves , elcostello i la cansalada que teniem reservat. Hi posem una miqueta d'aigua,  i ho tapem que vagi couent poc a poc. Amb totes les herbes I l'all tendre fem un farcellet i ho tirem dintre la cassola perquè li doni gust. 10 minuts abans d'acabar hi posem la botifarre negre tallada a trossets i ratllem una mica de xocolata negra per sobre i també hi podem afegir una mica de vi ranci .
Ho emplatem i ja les tenim llestes per menjar-les:

11 comentaris:

  1. Un clàssic que no passa de moda. T'han quedat molt bé. Mai havia vist posar-hi costella segurament hi ha donat molt bon gust. M'ho apunto

    ResponElimina
  2. Els clàssic ho són per alguna cosa... sempre són boníssims!!! I aquest platillo té una pinta fantàstica!!
    Gràcies per participar!!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  3. Clar que si, les de tota la vida!! Boníssimes i súper complertes.
    Petonets guapa!
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  4. m'encantes les faves tal com les has fet tu i tambe queden molt be a l'estiu ven fredes de la nevera nomes escaldades una estoneta y amanides amb oli, vinagre de modena i molta menta , hummmmmmm em xiflen. roser

    ResponElimina
  5. De mil maneres les hem vistes avui... les faves protagonistes dels blocs! però a la catalana... per sucar-hi pa! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  6. Un clàssic, si sempre les fem així per alguna cosa deu ser, oi?

    ResponElimina
  7. Que buenas están ahora las habas y esta receta tiene que ser buenísima el toque de chocolate ha de ser buenísimo no lo he probado nunca.
    Saludos

    ResponElimina
  8. Les faves a la catalana són dels meus plats preferits. Una amiga meva també hi posa la xocolata!i amb les herbes aromàtiques que hi poses deu estar més que gustós! A reveure quima.

    ResponElimina
  9. Són un clàssic i són molt bones. A mi m' encanten!

    ResponElimina
  10. Bon Dia Quima!
    Si, son molt semblants a les meves, les que han fet a casa tota la vida!Jo no tenia merduix, però la meva mare sempre n´hi posa.
    Emquedo per aquí una estoneta. Petons
    anna

    ResponElimina
  11. Hola Quima, ja fa dies que coincidim en algun blog, i avui tinc una mica de temps per saludar-te, fer-me seguidora teva i felicitar-te pel blog tan maco que tens. Ja veus, jo també soc Joaquina, però aquí a la part de Lleida, tocan a Aragó (som de la franja), no s´acostuma a dir Joaquima, amb "m" jo ho soc amb "n". Bé guapa, et convido a visitar el meu blog, qual vulguis, i ens anirem veien.Petons,

    ResponElimina