En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 2 d’abril del 2011

TIMBAL DE PATATES, CARBASSO I TONYINA

Tot mirant una revista de cuina he vist un plat amb patata i tonyina i m'he decidit a fer-lo , una mica canviat. Aixi que partin de la base l'he fet a la meva manera.
INGREDIENTS:
1 patata per persona
1 ou dur per persona
Rodelles de carbassó
Pebrot vermell
! llauna petita de tonyina per persona
Oli,sal,vinagre de modena,mel,olivada,orenga.
Agafen les patates i les bullim amb pela i tot. Per saber si estan cuites s'han de punxar facilment. 
Mentrestant posem els ous en cassó amb aigua i sal i el fem bullir. 
Tallem el carbassó a rodelles I el fem a la planxa. També tallen el pebrot a tires i el fem a la planxa. 
Quan tot estigui cuit; pelem els ous I els reservem, depres pelem les patates i les tallem a rodanxes, han sortit 6 rodanxes de cada una, la part del principi i del  final, no l'hi he posat. 
Anem a preparar el plat, prime rhi posem 2 rodelles de patata, una al costat de l'altre, a sobre hi posem el carbassó, jo 2 rodelles, i després hi posem el pebrot.

Hi tornem a posar una altre rodanxa de patata, a sobre hi posem la tonyina i ho he acabat amb una altre rodanxa de patata. Com que tenia carbassó de sobres, l'he fet servir per decorar el plat, hi he posat 4 rodanxes de carbassó al voltatn del plat i després he tallat l'ou dur amb 4 trossos i els he intercalat al voltant del plat. 
He agafat oli, una mica de vinagre de modena, un raig de mel, 1/2 cullaradeta d'olivada i un polsim d'orenge, ho he barrejat bé i ho he amanit una mica amb la barreja.
Espero que us hagi agradat, doncs es ben sencill i fàcil de fer i de ben segur que ens pot solucionar una sopar o un primer plat. A més podem jugar amb el ingredients que al moment tinguem a la nevera. 
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡

9 comentaris:

  1. Una proposta molt saborosa i saludable, me l'apunto per provar a casa!

    ResponElimina
  2. ostres Quima con cuides als de casa teva!!!
    QUin goig que fa .. i que bo!!!

    Petons

    ResponElimina
  3. Quina alegria de plat Quima! M'encanta, ho farem més d'un dia...
    Petons Guapa!

    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  4. Amb la calor que comença a fer, aquestes amandides fredes ja comencen a venir de gust, oi?

    ResponElimina
  5. mira un plat ben sencill i complert. roser

    ResponElimina
  6. Un plat molt adequat al clima que ja treu el cap!, i una presentació que fa d'una amanida un plat de festa! Una abeaçada

    ResponElimina
  7. Se ve sabroso y muy fácil de hacer, lo tendré en cuenta para cuando estén mis chicos de fijo en casa.
    Besos

    ResponElimina
  8. Jamia que pinta mas buena que tiene ,,,,,,

    ResponElimina
  9. Que buen plato has preparado ese es de los que a mi me gustan sencillos y completos.
    Saludos

    ResponElimina