En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 5 de maig de 2011

FARCELLETS DE COL RELLENOS DE VERDURES I GRATINATS

 No sé si realment seria aquest el seu nom, però crec que li escau força bé. Els ingredients d'aquesta recepta vaig fer servir els que en aquell moment hi habia al calaix de les verdures i que a més volia fer-hi neteja.
2 cebes tendres
1 carbasso
1 alberginia
3 pastenagues
1 tros de pebrot vermell
1 pebrot vert
2 parell d'all tendres
Vaig tallar el carbasso, la ceba i l'albergina a rodellas amb la mandolina y els pebrots a trossets petits, ho vaig posar en una paella i ho vaig anar coent poc a poc. Quan va estar cuit ho vaig passar per la picadora molinex, no pel turmix; ja que volia que hem quedes trinxat no triturar.

He de dir que vaig improvisar, ja que vaig posar-me a coure les verdures sense saber ben bé que fer-ne. Hem quedaba l'opció de fer una pizza, però volia fer alguna cosa diferent.

Al matí habia bullit una col, però sense pensar, ni molt menys que hem serviria per fer el sopar:
La primera idea va ser agafar uns aros de cuina i fer-hi un pastisset amb el trinxat de verdures; però en veure la col bullida, vaig forrar el fondo i el costat del aro amb  col i ho vaig emplenar amb el trinxat de verdures, despres ho vaig tapar amble col que sobraba, hi vaig posar formatge i al forn a gratinar.
I ja vaig tenir el sopar llest.
He de dir que ho vaig prepara abans d'anar a treballar , vaig deixar-ho a la nevera tota la tarda i a l'hora de sopar ho vaig posar al forn.

13 comentaris:

  1. Es una idea perfecta!!! I molt lluïda.
    Petonets maca!
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Una receta de reciclaje perfecta: sana y deliciosa. Me gusta.
    Besos

    ResponElimina
  3. Un platet de luxe per buidar le nevera, sempre surten els millors plats de la improvisació!! M'encanta Quima!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  4. Sempre aquestes receptes imprevistes surten bé, verdures que es farien mal bé, aquí molt ben aprofitades. De luxe. Petons,

    ResponElimina
  5. Una improvisació perfecta!!!
    Queda molt ben presentat a més de ser sa i bo.
    Petonets

    ResponElimina
  6. ho provaré!
    te una bona pinta....
    un petonet
    Helena

    ResponElimina
  7. Hola Quima!
    Això de buidar la nevera m´encanta! Jo normalment en faig arròs amb el que queda despistat per la nevera! Però aquesta col farcida es fantàstica!
    Petons

    ResponElimina
  8. M'encanten els farcellets de col, farcits de.... el que tinguem.
    Ha quedat de dinar de diumenge :-)

    Petons

    ResponElimina
  9. M'agraden els farcellets de col amb ... el que hagi a la bnevera!
    T'ha quedat de dinar de diumenge.

    petons

    ResponElimina
  10. Un plat sa i molt bo. A més, ideal per fer net de nevera ;)

    ResponElimina
  11. Quines idees tan bones que tens! Es un sopar molt bo, una recepta fabulosa!

    ResponElimina
  12. Pues te han quedado con una presentación muy bonita y seguro que estarian buenísimos.
    Hay veces que sin pensarlo te queda un plato para repetirlo muchas veces.
    Saludos

    ResponElimina
  13. M'agrada aquesta recepta... Tinc una col moooolt grossa a la nevera 😋😋😋ptnts
    Glòria

    ResponElimina