En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 20 de maig de 2012

BORRATXOS

 Ja fa dies que tenia ganes de fer borratxos i l'altre dia en vaig veure que en  el blog QUE HI HA DE POSTRES, en Ramón n'habia posat. Així que m'he decidit a fer-ne, però els he modificat una miqueta. Tenia unes sares individuals als congelador esperant el moment adient per descongelar-les i decorar-les
així que aprofitant que tenia aquesta base feta, he fet la crema seguint les instruccions d'en Ramón i un almibar amb ron que l'he tret  del blog LA CUINA DE CASA.
Així que amb una mica d'aqui i miqueta d'alla he fet uns borratxos a la meva manera
 INGREDIENTS:
6 pastissets (la recepta aqui )

PER LA CREMA CREMADA:
-100 g de llet.
-150 g de sucre.
-2 ous.
-20 g de maizena.

PER L'ALMIBAR:
100 grs. de sucre
100 ml. d'aigua
1 raig de ron generòs

Per fer la crema cremada: 
  • Primer barregem els ous amb la maicena fins que ens quedi ben desfeta.
  • En un cassò posem a bullir la llet i el sucre i ho remenem be procurant de que no ens quedi el sucre enganxat al fons del cassò.
  • Quan arrenqui el bull ho traiem del foc i ho aboquem dins el bol on hi tenim la barreja dels ous i la maicena , ho remenem i ho tornem abocar al cassò. 
  • Tornem a posar al foc hi remenem continuament amb una espàtula plana perquè no s'ens enganxi al fons del cassò. Si veiem que s'enganxa remenem més depressa i ho apartem una mica del foc:
  • Quan veiem que comença a espesseir la retirem del foc i la deixem refredar. 
Per fer l'almibar: 
  • Posem l'aigua i el sucre en cassò , ho remenem perquè els sucre ens quedi ben desfet i deixem que arrenqui el bull......... jo ho he deixat bullir un minut o dos.
  • El traiem del foc i hi afegim el raig de licor escollit .............ben generòs, en el meu cas ron. 

 Agafem els pastissets , jo els he posat en un plat i hi he abocat l'almibar per sobre i els he deixat que s'empapessin amb tot el que ha caigut al plat, llavors els he posat sobre una reixeta a reposar una horeta més o menys. 
He agafat els pastissets i a la part de sota hi he posat una mica de sucre i els he cremat amb la pala de crema o amb un bufador
LLavors hi he posat la crema per sobre, hi posem una mica se sucre I els tornem a cremar, millor si hi tornem posar més sucre i els cremen una altre vegada. 
Els posem en capsules de madalenes O en una safata i ja els tenim llestos per menjar.
Com que ja els hem provat he de dir que han quedat bonissims........... unicament que si en torno a fer faré més almibar perque quedin més emborratxats .............. he de recòneixer que els hi faltaba ser una mica més mulladets................ però tot i això pasaben d'allò més bé.

 

18 comentaris:

  1. Madre mia como deben estar de buenos ,,,,se me hace la boca agua....

    ResponElimina
  2. Boníísssims i a més les fotos que poses són increibles!!!

    ResponElimina
  3. T' han quedat molt bonics!!, A mi m'encanten, han de baixar de bé.

    ResponElimina
  4. encara no he sopat i hem trobo amb aixó.... no pot ser!!!!
    petons
    carmen

    ResponElimina
  5. Quima,aquest borratxos t'han quedat molt i molt be i el color del cremat perfecta.

    ResponElimina
  6. Que bonics que t'han quedat, jo també els tinc pendents, m'hi haig de posar ja!

    ResponElimina
  7. Es veuen deliciosos!!! la crema es tan bona!!!

    ResponElimina
  8. Com més emborratxats millor, oi? Je je je...

    ResponElimina
  9. pero quina bona pinta que tenen...!!!!!!
    petonets.

    ResponElimina
  10. quina sobretaula més bona!!!! petonets

    ResponElimina
  11. Qué ricos te han quedado, menuda presencia. besitos y feliz semana

    ResponElimina
  12. Vaja!!! no els he vist i m´agraden molt:)) Petonets

    ResponElimina
  13. Ohh, estos pastelitos son deliciosos. Me gustan. Un beso.

    ResponElimina
  14. Desde luego haces unos dulces increibles, has conseguido darle un aire delicado y suave, esponjoso...no se ....pero me encantan!!!
    Besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  15. En pocs dies és la segona recepta de borratxos que veig. No n'he tastat mai, i a casa em sembla que agradaries. M'anoto la teva recepta.
    petons!

    ResponElimina
  16. A mi me pierde la crema quemada por encima, así que para son irresistibles estos borrachos.
    Un besito

    ResponElimina