INGREDIENTS:
8 OUS
1 pebrot verd
1 ceba
1 carbasso
100 ml. aprox: de crema de llet
sal , pebre i especies al gust.
- Primer posem els ous a bullir amb un raig de vinagre o un grapat de sal, per aixì poder-los pelar nmillor.
- Quant estan ben freds el pelem, els partim per la meitat i els hi traiem el rovell
- Triturem a la picadora el carbassò, el pebrot i la ceba, hi ho posem a una paella a coure.
- Quan ho tinguem ben cuit , hi afegim la crema de llet, un quants rovells ratllats , sal i pebre i les especies, i ho remene bé i ja ho podem treure del foc.
- Deixem refredar el farcit, així ens anirà millor per omplir-los.
Quan tenim el farcit ben fred; agafem una mànega pastissera amb boquilla risada gran i anem omplint els ous.
Els podem posar osbre un llit de pastenaga ratllada o d'enciam.
Per sobre hi ratllem rovell d'ou del que ens ha sobrat.
Fantásticos, es un relleno delicioso
ResponEliminaBesos
Muy ricos......Qué buena presentación....... Besos :D
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blospot.com
Bona idea, això del llit de pastanaga! I el farcit també sembla deliciós, i molt sa! Segur que els faré, Quima. Gràcies per compartir-los! Petons
ResponEliminaUnos huevos rellenos muy originales y ricos, besitos
ResponEliminaQuina bona combina! Te que estar delcios! petons
ResponEliminaM´agradat tot però el punt de carbassó el trobo excel.lent i la presentació una cucada.
ResponEliminaquin farcit més bo! m'agrada molt la idea de posar-hi carbassó!!! ;) moltíssimes gràcies per participar. Petonets
ResponEliminaOriginals i diferents als clàssics de tonyina. Han de quedar molt gustosos!
ResponEliminaque buena pinta tienen ...y es una variante mas para poder hacer los huevos ,,si señora ,,,
ResponEliminaQuin farcit més original!!!!! m´encanta el carbasso!!! petons,
ResponEliminaQue aquest farciment porti carbassó m´agrada molt:) Petonet
ResponEliminaCreo que he tenido mucha suerte al descubrir este blog... Me quedo por aqui dando una vuelta y viendo tantas cosas ricas.
ResponEliminaBesos
No coneixia aquest truc per poder-los pelar millor, gràcies.
ResponEliminaGràcies per participar.
Buenas tardes Quima. Que rica tapa o aperitivo que has preparado, unos huevos rellenos estupendo y con una presentación de lujo.
ResponEliminaUn saludo Paco
Què bons han de quedar, un farcit ben xulo!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Mmmm ara mateix ens en menjaríem un! Quin aperitiu més variat i colorit, perfecte per aquesta calor
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem unes croquetes de plàtan, esperem que us agradin!
www.esfruita.com/assessorem/croquetes-de-platan
M'agraden amb tots el farcits que poseu. Que bonsssssss.
ResponEliminaNunca he rellenado unos huevos con calabacín y mira que les he puesto distintos ingredientes... Al ver estos tuyos me han dado unas ganas enormes de probarlos.
ResponEliminaMe los apunto.
Besos
Quin farcit mes original!!!
ResponEliminaSi et pases per el meu bloc, tens un premi per tú que espero que t'agradi!!
Petonets.
Em sembla un farcit genial. El carbassó lliga gairebé amb tot.
ResponEliminaAquests ous han d'estar molt bons. M'encanta la presentació sobre el llit de pastanaga ratllada.
ResponEliminaPetons
Molt bons i ben presentats. M' encanten en format individual.
ResponElimina