En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 23 de maig de 2012

OUS FARCITS DE CABASSO,CEBA I PEBROT VERD

Aquest mes a MEMORIES D'UNA CUINERA ens proposen fer ous farcits. Jo sempre he fet el tradicionals a l'estiu osigui farcits amb tonuina i maionesa, per això avui els he volgut fer una mica diferents I he improvisat segons el que tenia a la nevera i el resultat ha estat molt bo.
INGREDIENTS: 
8 OUS
1 pebrot verd
1 ceba
1 carbasso
100 ml. aprox: de crema de llet
sal , pebre i especies al gust.  
  • Primer posem els ous a bullir amb un raig de vinagre o un grapat de sal, per aixì poder-los pelar nmillor. 
  • Quant estan ben freds el pelem, els partim per la meitat i els hi traiem el rovell
  • Triturem a la picadora el carbassò, el pebrot i la ceba, hi ho posem a una paella a coure.
  • Quan ho tinguem ben cuit ,  hi afegim la crema de llet, un quants rovells ratllats , sal i pebre i les especies, i  ho remene bé i ja ho podem treure del foc.
  • Deixem refredar el farcit,  així ens anirà millor per omplir-los.

 Quan tenim el farcit ben fred; agafem una mànega pastissera amb boquilla risada gran i anem omplint els ous.
Els podem posar osbre un llit de pastenaga ratllada o d'enciam.
Per sobre hi ratllem rovell d'ou del que ens ha sobrat.

22 comentaris:

  1. Fantásticos, es un relleno delicioso
    Besos

    ResponElimina
  2. Muy ricos......Qué buena presentación....... Besos :D

    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  3. Bona idea, això del llit de pastanaga! I el farcit també sembla deliciós, i molt sa! Segur que els faré, Quima. Gràcies per compartir-los! Petons

    ResponElimina
  4. Unos huevos rellenos muy originales y ricos, besitos

    ResponElimina
  5. Quina bona combina! Te que estar delcios! petons

    ResponElimina
  6. M´agradat tot però el punt de carbassó el trobo excel.lent i la presentació una cucada.

    ResponElimina
  7. quin farcit més bo! m'agrada molt la idea de posar-hi carbassó!!! ;) moltíssimes gràcies per participar. Petonets

    ResponElimina
  8. Originals i diferents als clàssics de tonyina. Han de quedar molt gustosos!

    ResponElimina
  9. que buena pinta tienen ...y es una variante mas para poder hacer los huevos ,,si señora ,,,

    ResponElimina
  10. Quin farcit més original!!!!! m´encanta el carbasso!!! petons,

    ResponElimina
  11. Que aquest farciment porti carbassó m´agrada molt:) Petonet

    ResponElimina
  12. Creo que he tenido mucha suerte al descubrir este blog... Me quedo por aqui dando una vuelta y viendo tantas cosas ricas.
    Besos

    ResponElimina
  13. No coneixia aquest truc per poder-los pelar millor, gràcies.
    Gràcies per participar.

    ResponElimina
  14. Buenas tardes Quima. Que rica tapa o aperitivo que has preparado, unos huevos rellenos estupendo y con una presentación de lujo.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  15. Què bons han de quedar, un farcit ben xulo!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  16. Mmmm ara mateix ens en menjaríem un! Quin aperitiu més variat i colorit, perfecte per aquesta calor

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, us portem unes croquetes de plàtan, esperem que us agradin!
    www.esfruita.com/assessorem/croquetes-de-platan

    ResponElimina
  17. M'agraden amb tots el farcits que poseu. Que bonsssssss.

    ResponElimina
  18. Nunca he rellenado unos huevos con calabacín y mira que les he puesto distintos ingredientes... Al ver estos tuyos me han dado unas ganas enormes de probarlos.
    Me los apunto.
    Besos

    ResponElimina
  19. Quin farcit mes original!!!
    Si et pases per el meu bloc, tens un premi per tú que espero que t'agradi!!
    Petonets.

    ResponElimina
  20. Em sembla un farcit genial. El carbassó lliga gairebé amb tot.

    ResponElimina
  21. Aquests ous han d'estar molt bons. M'encanta la presentació sobre el llit de pastanaga ratllada.
    Petons

    ResponElimina
  22. Molt bons i ben presentats. M' encanten en format individual.

    ResponElimina