En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 17 de novembre del 2013

GALETES D'AMETLLA

Aquestes galetes les vaig veure al blog d'en RAMON , i només de veure com ho explicava, hem van venir ganes de fer-les. M'havia sobrat farina d'ametlla dels panellets, així que tenia l'excusa perfecte .Vaig buscar els ingredients i en un tres i no res les vaig tenir fetes. Les vaig enfornar en dues vegades i com comprobareu unes hem van quedar més torrades que les altres, per tant mes seques; però eren igual de bones. Per acompanyar el café  o en una sobretaula son ideals i si les deixeu a la vista, cada cop que entreu a la cuina segur que n'agafeu una.
INGREDIENTS:
250 grs. farina ametlla
200 grs. de sucre
2 clares d'ou
granet d'ametlla
  • Muntem les clares d'ou amb la meitat del sucre: 
  • En un bol barregem la farina d'ametlla i l'altre meitat del sucre. Hi afegim les clares d'ou i ho barregem bé . ens quedarà una massa espesa. 
  • Posem la massa dins la màniga pastissera amb una boquilla ampla i sobre paper del forn, que haurem posat sobre una safata fem boletes de la mida d'una nou. Les posem separades perque no es toquin. 
  • Amb el revés d'una cullera mullada amb aigua les aplanem. 
  • Per sobre hi posem granet d'ametlla.
  • Les posem al forn que previament haurem escalfat a 200 º, uns 10 minuts; però vigilem de que no es torrin massa. 
  • Un cop dauradetes; les traiem del forn i les deixem refredar. Llestes per menjar.


21 comentaris:

  1. Qué buenísimas, son almendre pura, si harina ni historias, una delicia.
    Besos

    ResponElimina
  2. ñam, ñam, ñam ,,,yo me llevo tres ,,,ja,ja,ja,

    ResponElimina
  3. Senzillament sensacionals! Ara mateix n'agafaria mitja dotzena per esmorzar :)

    ResponElimina
  4. Me encantan¡¡ sencillas y con esos trozos de almendra por encima, estas caen en casa

    ResponElimina
  5. bonissimes,n'agafo unes quantes per berenar

    ResponElimina
  6. Quines galetes més bones i més fàcils, Quima!. A més, receptes com aquesta van molt bé per aprofitar les clares que de vegades ens sobren. M'apunto la recepta per fer-les un dia d'aquests!.

    ResponElimina
  7. Quima, t'han quedat perfectes, m'ha agradat molt que les hagis fet.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  8. Ideals per un dia com avui per acompanyar un cafè amb llet ben calent!

    ResponElimina
  9. Mmmmm, que bones semblen. Deuen tenir molt bon gustet d'ametlla!
    Marta

    ResponElimina
  10. jiji, a mi també m'havien sobrat ametlles dels panellets i les vaig acabar fent fregides amb sal. S'aprofita tot oi? petons

    ResponElimina
  11. Buenos días Quima. Deliciosas galletas las que has preparado, tienen que estar buenísimas con esa almendra que les has puesto. Ideales para tomarlas en la merienda con un buen café o te. Si te sobra alguna (que lo dudo) me avisas y paso a por ellas.
    Un beso Paco

    ResponElimina
  12. Bon dia i bona pluja !!! Quima quina bona pinta que tenen facíl i ràpid de fer t´han quedat estupendas salutacions .
    Dolors de Caldes de Malavella .

    ResponElimina
  13. Ostres, pocs ingredients per un gran resultat! N'enfornaré unes quantes ben aviat!

    ResponElimina
  14. Semblen fàcils de fer i han de ser molt bones!!
    Petons

    ResponElimina
  15. Done fe de lo bones que son estes galetes y amb avellanes estan de morirse.
    Molt bona recepta Quima.
    besos

    ResponElimina
  16. He provat la teva recepta i el meu fill diu que les puc repetir, bonisimes
    Gràcies per compartir la recepta

    ResponElimina