En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 10 de novembre del 2013

TOMAQUETS CHERRY CONFITATS- TAMATITOS CHERRY CONFITADOS

Aquesta recepta es d'aquelles de fondo de rebost. La vaig veure ja fa molt dies al blog de LA COCINA DE FABRISA i hem va cridar l'atenció ja que jo només els faig servir per l'amanida. Ahir vaig  comprar-ne un parell de paquets i els vaig fer tal i com ella explica. No sé si m'han quedat iguals,  però son bons de gust i ja els vaig fer servir en una recepta de carbassons.
 Es d'aquelles receptes ideals per fer un dia que estiguis tranquil.lament a casa i jo tinc que aprofitar els dissabtes que així disposo tota la tarda.
Aquest dissabte devia ser un d'aquells dies que tocava omplir el rebost, ja que a més vaig preparar olis aromàtics, ( ja us ensenyaré quan estiguin a punt) i carbassa al forn, per congelar, a més de fer el sopar, el dinar per avui i  una crema per les postres d'avui diumenge. Bé totes aquestes receptes ja les aniré posant.
-------------------------------------
Esta receta es de las de fondo de despensa. La vi en el blog de LA COCINA DE FABRISA y me llamó la atención, ya que  yo solo los utilizava para la ensalada. Ayer compré un par de paquetes i los hice tal i como ella explica. No se si salieron iguales; pero estan buenos y ya los utilize en una receta de calabacines.
 Es una receta ideal para hacer un dia que tengas tranquilo y yo tengo que aprovechar los sabados que dispongo de toda la tarde. 
Este sabado tocava llenar la despensa ya que además preparé aceites aromaticos(ya os los eneñaré cuando esten macerados), calabaza al horno para congelar, ademas hice la cena y la comida de hoy y preparé una crema para los postres de hoy. Todas estas recetas ya las iré poniendo.
INGREDIENTES:
tomates cherry (2 paquetes)
sal, pimienta, azucar
hierbas tomillo romero y oregano
  • Primer rentem be els tomaquets i es posem a escorrer. 
  • Els tallem per la  mitad i els posem sobre parar del forn en una plata
  • Els salpebrem i hi escampen unes 2 cullarades de sucre per sobre , les herbes aromatiques I un rajolí d'oli. 
  • Ho posem al forn a 110 º durant una hora i mitja. 
  • Els posem en pots esterilitzats i hi aboquem el suc que han tret i per sobre hi posem oli d'oliva. 
  • Jo els he tapat calentons i he posat els pots de cap avall er fer el buit i els hi deixat tota la nit. 
--------------------------------------
  • Primero lavamos bien los tomates y los ponemos a escurrir
  • Los cortamos por la mitad y los ponemos sobre papel de horno en una bandeja. 
  • Salpimentamos y por encima ponemos tambíen el azucar, las hierbas aromáticas y un poco de aceite de oliva. 
  • Lo ponemos al horno a 110 º hor ay media. 
  • Los ponemos en botes esterilizados y ponemos el sjugo que han sacado y por encima les ponemos aceite de oliva
  • Los tapamos aun calientes y dejamos los tarros boca abaja para hacer el vacio, yo los he dejado toda la noche


12 comentaris:

  1. Están buenísimos, yo los uso para guarnición además de ensaladas. Te quedaron con un color fantástico, seguro que no te van a durar nada.
    Besos

    ResponElimina
  2. Ja veig que has passat un dissabte intens a la cuina, je je je...
    Han de quedar molt gustosos i és un bon recurs per després utilitzar-los a una pila de plats!

    ResponElimina
  3. Qué presentación más buena tienen, me gustan en la pizza, focaccia...etc...muy ricos...besitos guapa

    ResponElimina
  4. Ostres quina tarda més profitosa!!! I aquestes conserves de tomaquets qué útils...tenen tantes sortides!

    ResponElimina
  5. Uauu!! Quina pinta que tenen! Quina delicia tens al rebost, Quima!
    Tens raó que és per una d'aquelles tardes que vols aprofitar...m'apunto la recepta!
    Petons

    ResponElimina
  6. Quines conserves més útils, Quima! Boníssimes!

    ResponElimina
  7. Uauu...jo sempre en compro.Quina idea més bona!

    ResponElimina
  8. Que bo!!! L'any que ve, vist l'èxit d'aquest any, penso omplenar la terrassa de tomàquets cirerols i pensaré amb aquesta recepta, ideal per no trobar-los a faltar durant l'hivern.
    Gràcies, guapa!

    ResponElimina
  9. es una muy buena manera y muy gustosa de saborear los tomates cherry
    peto

    ResponElimina
  10. He confitat tomàquets de pera però els cherry mai i deuen quedar molt bons també.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  11. Quima manera mes bona de conservar les tomates cherrys ja ho probare i aquest pastisets de formatge i el carbasso molt original ets una artista me encanta el teu blog i les entradas que fas gràcies per compartir . Petonets .
    Dolors .

    ResponElimina