En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dissabte, 14 de maig del 2011

PATATES RELLENAS

L'atre dia vaig anar a la peluqueria, i amb la meva peluquera, a part de tallar-me el cabells desda fa un munt d'anys, compartim l'aficció per la cuina i no hi ha mes que vagi a la peluqueria que o bé ens intercambien alguna recepta nova que hem probat, o compartim algun pastis que hem fet el dia anterior i com no sempre acabem parlant de receptes i coses que hem fet durant aquest més. Per aixó quant hi vaig ja sempre hem deixa per lleguir les revistes de cuina que cada setmana compra a part de les habituals que trobem a la pelu.
Bé potser que hem deixi de xerrameca, dons que amb una de les revistes que vaig mirar hi habia unes patates rellenas i al mirar la recepta hem va donar la idea de que fer l'endemà per dinar. He de dir que jo les vaig omplir amb el que tenia a la nevera.
INGREDIENTS:
6 patates mitjanes
1 ceba
1 pebrot verd
1 carbassó
beicon fumat
Formatge
Amb una olla amb abundant aigua i sal posem a bullir les patates amb pela i enteras. Han bullir una miqueta d'estona ja que al ser enteras arden una mica més. Jo les punxo amb una forquilla I si veig que s'hi clava bé, ja les trec del foc. les escorrem i les deixem refredar.
Mentres en una paella hi posem la ceba,el pebrot,el carbassó tot tallat petit i ho sofregim, quan està una mica "pochad", hi afegim el beicon i deixem que s'acabi de coure tot plegat. 
Pelem les patates i les partim per la mitad, i amb una cullereta hi traiem una mica de la polpa que ens quedi  un forat , així ens anirà més be per omplir-las. Val a dir que jo la polpa que vaig treure la vaig afegir al farciment. 
Anem omplin les patates i les posem a una safata per anar al forn. Hi posem formatge per sobre i les posem a gratinar.
Quan estan ben dauradetas, ja estan llestes per menjar. 
He de dir que les podem preparar d'un dia per l'altre i al moment les gratinem . 
Espero que us hagui agradat. A casa meva els hi van encantar i ja m'han dit que les puc tornar a fer.
BON PROFIT ¡¡¡

9 comentaris:

  1. Delicioses patates, ràpida recepta i amb ingredientes que tots tenim a casa, quasi una recepta d´aprofitament que tant m´agraden. Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Cualquier dia de estos me vas a encontrar en la puerta de tu casa a la hora de comer ,,,,,que rica esta receta ,,,,

    ResponElimina
  3. Me encantan esas patatas, tienen que estar de miedo.
    Besos

    ResponElimina
  4. Guapes i bones Quima a mi m'encantes i ara fa temps que no en faig

    ResponElimina
  5. Fàcils de fer i delicioses...Una manera d´aprofitar l´estada en la perruqueria que no sigui fer safareig...així m'agrada.

    ResponElimina
  6. Aquestes patatones són un dinar de diumenge!

    ResponElimina
  7. És genial!! Les patates ens encanten!
    Petons maca,
    Esther

    ResponElimina
  8. Em fan recordar quan era petita... la meva mare feia unes farcides de carn picada que estaven bonissimes... però aquestes tenen molt bona pinta!!!!

    petons
    carmen

    ResponElimina