En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 29 de desembre del 2011

DINAR DE SANT ESTEVE- TIMBAL DE PEIX AMB SALSA DE "MOJO VERDE"


Arriba Sant esteve i s'habia de menjar o fer alguna cosa amb les sobres del dia de Nadal. Com us dic a l'entrada anterior vaig fer canelons de peix i com que le splaques de canelons al bullir-les hem van jugar una mala pasada i la meitat es varen trencar, va sobrar preparat del relleno. Així que el dia de Sant Esteve per no tornar a fer canelons vaig fer aquests timbals de peix que si us he de confesar encara els vaig trobar millor que els canelons.
INGREDIENTS:
RELLENO DELS CANELONS DE PEIX
CREMA DE LLET
SALSA "MOJO VERDE" ( de Canarias)
FORMATGE CAMENBERT
Agafen el preparar del peix i amb un motlle rodo en fem timbals. Jo vaig fer servir el motllo de LEkue que hem varen regalar per fer ous i va anar de meravella.  Els posem en una plata que pugui anar al forn.
Després agafem una mica de crema de llet I hi barregem una parell de culleradades soperas de salsa i remenemt bé i ho posem per sobre els timbals. 
Hi posem un trosset de formatge camenbert a sobre i al forn a gratinar. 
Quan els veiem dauradets ja els tenim llestos per menjar.
Vaig preparar uns aperitius i ja varem tenir el menjar de Sant esteve llest.

8 comentaris:

  1. Uns timbalets ben originals! Segur que van quedar ben bons!
    Molt bona entrada al 2012!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. No conec aquesta salsa però m´imagino que lliga molt bé amb els canelons amb peix.

    ResponElimina
  3. Quin goig que fan aquests aperitius!!!! i el timbal de peix molt original amb el mojo picon... M´agrada!!! Petons Quima, i Bon Any Nou.

    ResponElimina
  4. QUIMA, LA SALA DE MOJO VERDE LA TROBO BONÍSIMA I AMB AQUEST PLAT UMMMMMMMMM, QUE BÓ.

    ¡¡¡¡BON ANY NOU!!!!!!

    ResponElimina
  5. Jo també els trobo més bons que els canelons!!! Uau, i el peix amb formatge de cabra a mi m'hi agrada molt, i no se'n troba sovint, allà on anem. Quin Sant Esteve més deliciós!

    ResponElimina
  6. Ohhhh, no saps què donaria per probar un d'aquests timbalets!A mi el peix em flipa!, i aquesta salseta ha de ser fantàstica! MOLT BONA ENTRADA AL 2012!

    ResponElimina
  7. Pero que buena pinta tiene todo lo que haces ,,,,que rico tiene que estar todo ,,,,

    ResponElimina
  8. hummm, que ricooo!!!
    un besito, MUYYY FELIZ NOCHE Y UN FELICÍSIMO 2012!!!
    Nieves.

    ResponElimina