INGREDIENTS:
RELLENO DELS CANELONS DE PEIX
CREMA DE LLET
SALSA "MOJO VERDE" ( de Canarias)
FORMATGE CAMENBERT
Agafen el preparar del peix i amb un motlle rodo en fem timbals. Jo vaig fer servir el motllo de LEkue que hem varen regalar per fer ous i va anar de meravella. Els posem en una plata que pugui anar al forn.
Després agafem una mica de crema de llet I hi barregem una parell de culleradades soperas de salsa i remenemt bé i ho posem per sobre els timbals.
Hi posem un trosset de formatge camenbert a sobre i al forn a gratinar.
Quan els veiem dauradets ja els tenim llestos per menjar.
Vaig preparar uns aperitius i ja varem tenir el menjar de Sant esteve llest.
Uns timbalets ben originals! Segur que van quedar ben bons!
ResponEliminaMolt bona entrada al 2012!
Petonets
Sandra
No conec aquesta salsa però m´imagino que lliga molt bé amb els canelons amb peix.
ResponEliminaQuin goig que fan aquests aperitius!!!! i el timbal de peix molt original amb el mojo picon... M´agrada!!! Petons Quima, i Bon Any Nou.
ResponEliminaQUIMA, LA SALA DE MOJO VERDE LA TROBO BONÍSIMA I AMB AQUEST PLAT UMMMMMMMMM, QUE BÓ.
ResponElimina¡¡¡¡BON ANY NOU!!!!!!
Jo també els trobo més bons que els canelons!!! Uau, i el peix amb formatge de cabra a mi m'hi agrada molt, i no se'n troba sovint, allà on anem. Quin Sant Esteve més deliciós!
ResponEliminaOhhhh, no saps què donaria per probar un d'aquests timbalets!A mi el peix em flipa!, i aquesta salseta ha de ser fantàstica! MOLT BONA ENTRADA AL 2012!
ResponEliminaPero que buena pinta tiene todo lo que haces ,,,,que rico tiene que estar todo ,,,,
ResponEliminahummm, que ricooo!!!
ResponEliminaun besito, MUYYY FELIZ NOCHE Y UN FELICÍSIMO 2012!!!
Nieves.