En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dijous, 13 de setembre del 2012

MUSCLOS AMB TOMATE,CEBA I PEBROT

L'aperitiu que us porto avui es ben sencill de fer i sobretot a l'estiu ben fresquet passa d'alló més . Simplement uns musclos oberts al vapor i farcits amb una vinagreta i verdures.
INGREDIENTS:
Musclos 
1 tomate
1 ceba
1 pebrot( millor verd pel contrasts de colors)
oli d'oliva
vinagre de m`dena
sal i pebre
  • Primer posarem els musclos nets en una olla amb un raig d'oli al foc. Quan s'obrin els retirem . 
  • Els hi traiem la part de la clova que no hi ha res i els guardem a la nevera. 
  • Tallem la tomate, la ceba i el pebrot ben finet. 
  • Fem una vinagreta amb l'oli el vinagre i una mica de sal i pebre . 
  • Afegim la vinagreta a les verdures i ho remenem bé. 
  • Posem els musclos en una plata de servir i per sobre hi tirem la barreja de verdures i ja els tenim llestos per menjar.

11 comentaris:

  1. M'encanta!!! Un dia amb els companys de feina vam tenir un debat sobre diferents maneres de fer els músclus, i no saps la de maneres que van sortir. Jo els faig diferents, com una mena de salsa crua amb tomàquet, all i julivert i una mica de pebre, tot ben triturat, en canvi una companya els fa com tu. També boníssims!

    ResponElimina
  2. és un típic a casa per entrants, jo també li poso pebrot vermell

    molt bons

    ResponElimina
  3. mmm Quima quin aspecte més bo aquest plat! a més són molt sans els musclos. Molt bona recepta!

    ResponElimina
  4. M'encanten! es un dels meus aperitius preferits!! sans i rapids de fer!! petonets

    ResponElimina
  5. Si que te èxit aquest aperitiu....a casa agrada molt...
    Petonets.

    ResponElimina
  6. Deliciós, senzill i amb èxit assegurat!

    ResponElimina
  7. Hola Quima guapa tu

    Es un plat que a casa agrada molt, ràpid, sa, deliciós
    mil petonets SUsanna

    ResponElimina