INGREDIENTS:
Musclos
1 tomate
1 ceba
1 pebrot( millor verd pel contrasts de colors)
oli d'oliva
vinagre de m`dena
sal i pebre
- Primer posarem els musclos nets en una olla amb un raig d'oli al foc. Quan s'obrin els retirem .
- Els hi traiem la part de la clova que no hi ha res i els guardem a la nevera.
- Tallem la tomate, la ceba i el pebrot ben finet.
- Fem una vinagreta amb l'oli el vinagre i una mica de sal i pebre .
- Afegim la vinagreta a les verdures i ho remenem bé.
- Posem els musclos en una plata de servir i per sobre hi tirem la barreja de verdures i ja els tenim llestos per menjar.
M'encanta!!! Un dia amb els companys de feina vam tenir un debat sobre diferents maneres de fer els músclus, i no saps la de maneres que van sortir. Jo els faig diferents, com una mena de salsa crua amb tomàquet, all i julivert i una mica de pebre, tot ben triturat, en canvi una companya els fa com tu. També boníssims!
ResponEliminaés un típic a casa per entrants, jo també li poso pebrot vermell
ResponEliminamolt bons
Un clàssic deliciós!.
ResponEliminammm Quima quin aspecte més bo aquest plat! a més són molt sans els musclos. Molt bona recepta!
ResponEliminaBoníssims!
ResponEliminaM'encanten fets així, Quima!
ResponEliminaM'encanten! es un dels meus aperitius preferits!! sans i rapids de fer!! petonets
ResponEliminaSi que te èxit aquest aperitiu....a casa agrada molt...
ResponEliminaPetonets.
Deliciós, senzill i amb èxit assegurat!
ResponEliminaUn aperitivo rico no, lo siguiente.
ResponEliminaBesos
Hola Quima guapa tu
ResponEliminaEs un plat que a casa agrada molt, ràpid, sa, deliciós
mil petonets SUsanna