De tots es ben sabut que la pasta de full la podem fer dolça, salada, la podem omplir de mil maneres diferents i que sempre ens soluciona unes postres per un imprevist, ja que es ràpida de coure.
Aquesta es una d'aquelles receptes expres tal i com la va titular la Mª Dolors del blog CUINANT . Es fa en un tres i no res i surt deliciosa. El dia que la va posar al seu blog he de dir que vaig còrrer a fer-la, ja que tenia tots els ingredients.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (la meva del lidl)
2 pomes golden
sucre moreno
canyella en pols
una mica de mantega
1 ou
- Estirem la làmina de pasta de full i li marquem la meitat per la part ampla. Jo ho vaig fer tal i com diu la Mª Dolors; la vaig doblar per la meitat i així hem va quedar marcada.Llavors la vaig tornar a estirar i en una de les meitats amb un ganivet hi marquem uns talls, però que no ens arrivin de punta a punta. Hem de deixar-hi un marge a cada costat.
- pelem i tallem les pomes ben finetes.
- Les posem a sobre la pasta de full, en la meitat que no hi tenim els talls.
- per sobre hi posem el sucre, la canyella en pols i unes boletes de mantega .......jo hi he posat 4 o 5 boletes de la mida d'una avellana.
- Tamquem la pasta de full amb la meitat que hi tenim els talls. La segellem ben segellada dels costats i la pintem amb ou. Jo hi he afegit granet d'ametlla per sobre.
- La posem al forn que ja tindrem escalfat a 180 º amb aire calent a dalt i baix, aproximadament uns 20 minuts o fins que la veiem ben dauradeta
Molt booona pinta :)
ResponEliminaPasta de full amb poma...ummmmm, m'encanta. Hi lliguen de maravella i aquesta manera de fer-ne m'agrada força...
ResponEliminaPetonets.
Quima, t'ha quedat mol be aquesta Pasta de full amb poma senzilla i rapida de fer.
ResponEliminaque booo!! un postre de diumenge total!! m'encanta! petons
ResponEliminaBoníssima coca, Quima. I per cuinar-la amb nens és perfecte, perquè com dius tu, la pasta de full és molt versàtil i, a més, és fàcil d'utilitzar! petons
ResponEliminaLa canyella hi dona un toc boníssim! T'ha quedat fantàstica
ResponEliminaRecepta exprés que té l'èxit assegurat!
ResponEliminaI amb una presentació ben bonica.
La pasta de full es fàcil d'utilitzar i resultats asegurats.
ResponEliminaLa poma i la canyella fantàstic!!!!
Genial! agrada a tothom...són tan agraïdes.
ResponEliminaSegur que no van quedar ni les engrunes!!! aquestes coques tenen l'èxit assegurat!
ResponEliminaEs de esas recetas que la prepararás muy a menudo por lo buena que esta y lo rápida que se prepara. En mi casa igual los triángulos de hojaldre como este de manzana lo querrían todos los días.
ResponEliminaBesos
Una tarta de manzana con la que no hay nadie que se pueda resistir !!!!!!
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.com
te ha quedado genial, me gusta la tarta de manzana y también me gusta tu blog me quedo como seguidora, si quieres pasate por mi blog.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Quina bona pinta! Felicitats pel bloc! No sé cuinar gaire però ja he fet un parell de coses del teu bloc i han sortit molt bones. Una pregunta de principiant: quan dius que pintes la pasta de full amb ou, vols dir que ho fas amb el rovell, amb la clara o amb l'ou debatut? Merci!!!
ResponEliminaMireia
Mireia per pintar la pasta de full ho pots fer amb el rovell sol o bé amb el rovell i la clara ........evidenment ben batut i pintat amb un pincell. Gràcies per visitar-me i m'afalaga que hagis probat de fer alguna de les meves receptes.
Eliminapetons
Era una d'aquelles coses que no sabia i no m'atrevia a preguntar... jejej Merci! Et continuaré visitant! :)
EliminaMireia