Aquesta la vaig fer per sopar i hi vaig posar:
Enciam en aques cas del llarg
Tomaquets cherry
Palets de cranc
Cogombrets
olives
Fhiladelfia ensaladas
Alvocat
nous
Tallem tots el ingredients i els posem en una plata , hi posem sal , la amanim generosament i ja tenim l'amanida llesta.
Jo preparo una barreja de:
oli d'oliva
Vinagre de mòdena
mel
orenga trinchat ( d'aquest sec qe venen en potets)
1 cullaradeta de olivada.
Barreguem bé tots els ingredientes i ho tirem per sobre de l'amanida.
Les quantitas les poso a ull, normalment en faig força quantitat i la deixo en el vas barrejador i així ja la tinc preparada per altres vegades.
Espero que us hagui agradat
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡¡¡
Jo la menjo encantada de la vida, de fet gaire bñé cada dia en mengen així que agraixo les noves idees.
ResponEliminaPetonets,
Esther
Hola, a mi me encantan las ensaladas así que esta que tiene tan buena pinta me la apunto para hacerla.Un saludo
ResponEliminaQuima coincideixo amb tu al 100%.Sóc una fan de les amanides...Ahir per ex: em vaig fer un platàs aper sopar. Per tant, aquesta recepta l´agafo com a idea.
ResponEliminaqué rica ensalada Quima, fresquita y deliciosa. Un gusto con el calor que hace.
ResponEliminaBesos
Una amanida gustosa amb una pila d'ingredients. També és el meu sopar preferit de cada dia ;)
ResponEliminaAra que estic pensant que fer per sopar, me la menjaria molt de gust aquesta amanaida!
ResponEliminaPetons
Aquesta amanida a casa triomfa segur!
ResponEliminaUy Quima qué antojada me he quedado de esta ensalada, qué buena cara que tiene.
ResponEliminaBesos