Hen deixo de xerrameca i ara us poso la recepta. Us he de dir que m'ha fer por tirar-hi tota la crema de llet que deia la recepta, ja que no volia que se sentis massa el gust, però val més tirar-hi tota la que posa la receta, que aixi la barreja queda una miqueta mes lleuguera.
INGREDIENTS
5oo grs. de llaçets o qualsevol tipus de pasta.
3 cullerades de salsa de tomaquet o un tomaquet triturat natural.
1 ceba
1 paquet de salmó fumat d' uns 150 grs.
200 grs. de gambes pelades
1 brik de crema de llet de 200 ml.
PREPARACIÓ
Bullim la pasta amb aigua i sal fins que estigui al dente.
Fregim la ceba ratllada o tallada petita amb una mica de sal a foc molt lent fins que estigui cuita. Hi posem les cullerades de salsa de tomaquet ( si hi posem el tomaquet natural triutrat , l ' haurem de deixar sofregir més estona) . Deixem fer uns minuts.
Afegim el salmó a trossets i les gambes pelades també tallades a trossets. Fregim uns minuts. El salmó ha de quedar esmicolat.
Aboquem la crema de llet i deixem arrencar el bull. Rectifiquem de sal.
Bullim la pasta amb aigua i sal fins que estigui al dente.
Fregim la ceba ratllada o tallada petita amb una mica de sal a foc molt lent fins que estigui cuita. Hi posem les cullerades de salsa de tomaquet ( si hi posem el tomaquet natural triutrat , l ' haurem de deixar sofregir més estona) . Deixem fer uns minuts.
Afegim el salmó a trossets i les gambes pelades també tallades a trossets. Fregim uns minuts. El salmó ha de quedar esmicolat.
Aboquem la crema de llet i deixem arrencar el bull. Rectifiquem de sal.
de la recepta original, jo hi he tirat una mica d'orenga i també hi he posat una mica de formatge ratllat.
espero que us agradi i BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡¡
Doncs si, té bona pinta, m'agrada!!!
ResponEliminaPetonets Quima!
No m'extranya que s'els menjés tots, semblen boníssims, Quima.
ResponEliminaPetonets
Esther
http://comosiempremadreando.blogspot.com
Y tanto que me gusta la pasta, gambitas y el salmón queda riquísima tu hijo se habrá puesto las botas.
ResponEliminaSaludos
la pasta con poca cosa esta riquisima como esta de hoy
ResponEliminapeto
miquel
Un plat sensacional que té l'èxit assegurat! No conec ningú a qui no agradi un bon plat de pasta com aquest...
ResponEliminaDoncs la Gemma té raó. I a mi m´encanta la pasta.
ResponEliminaQuima, t´he descobert a través del bloc dela Gemma i ja et considero part de la colleta d´aquest d´aqui dalt que t´han escrit. A mi també m´agraden les manualitats...faig ceràmica i de tant en tant en penjo alguna.
Em quedo per aquí a tafanejar el teu bloc.
Em quedo amb aquest plat de pasta, que a casa la verdura no agrada gairé, no els puc treure de la mongete verda i dels espinacs cruus.
ResponEliminapetonets