Dit i fet, perquè jo sóc així, ho has de fer ja ¡. He de dir que el resultat hem va agradar molt.
M'haureu de disculpar, ja com veieu ni cassoletes de fang, tinc.
La recepta la vaig treure del blog VISC A LA CUINA , nomès que jo per sobre hi vaig posar sucre i el vaig cremar.
Ingredients:
2 rovells d'ou
80 g de sucre
1 cullerada gran de Maizena
mig litre de llet
pell de llimona
S'aromatitza la llet amb un bon tros de pela de llimona tot escalfant-la en un pot, sense que arribi a bullir. Es deixa una estona per tal que n'agafi el sabor. A part es barregen bé els rovells amb el sucre amb un batedor de mà. S'hi afegeix la Maizena i una mica de la llet que havíem reservat, que quedi tot ben unit. S'hi acaba de posar la resta de la llet. Es posa al foc baix i es va remenant perquè no s'enganxi. Quan arrenca el bull es treu del foc i s'hi dóna una última remenada. S'aboca la crema a les cassoletes. Quan la crema s'ha refredat del tot, s'hi posa sucre per sobre i es crema amb un cremador. Jo vaig fer servir el meu electric que va de maravella.
He de dir que la combinació de neules i crema , casent d'alló més bè.¡¡¡¡¡
BON PROFIT ¡¡¡¡¡
Me encanta el color y la textura, qué rica. Y no te preocupes que yo también la hice por primera vez hace poco y también soy catalana ajajaja. besitos guapa y feliz día....
ResponEliminajo tambe confeso que aixis de naturals tampoc n'he fet mai, n'he fet de paquet , pero esclar no tenen res a veure. roser
ResponEliminaLes poques que he fet han sigut naturals, la de pols no m´agraden, te un color perfecta, m´agrada com t´ha quedat!!!ptons
ResponEliminaApa, i mira que és fàcil! Je je je... A partir d'ara segur que en faràs molt sovint ;)
ResponEliminaque bona!!!!!
ResponEliminapetons *_*
Quima sembla que en facis cada dia. T'ha quedat magnífica!
ResponEliminaHola Quima
ResponEliminaJo tmb n´havia fet una vegada només, pero amb això de la recepta dl 15 m´hi aficionat i ara en faig sovint i en diferents versions i tot!
Petons
Ei, t'has estrenat amb la crema amb matrícula d'honor!!! Saps que m'agrada molt així posada en un plat i amb les neules al damunt?M'apunto la idea!
ResponEliminaMai és tard...i tot arriba! La crema catalana ve de gust tot l´any.
ResponEliminaUn cop la fas cassolana, maí més la faràs de polvos. Sencilla y deliciosa. Bonica presentació. Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaDoncs jo crec que tampoc he fet mai crema catalana i això que m'agrada molt... caldrà provar!
ResponEliminaDoncs t' ha quedat molt bé,i tan torradeta per damunt... A mi m' agrada molt la crema catalana.
ResponEliminasap algu com espesir la crema catalana ja feta
ResponElimina