he de dir que va quedar bonissima i que avui dilluns encara es toveta i esponjosa
La vaig treure del blog CUINANT , DE LA Mª DOLORS, aqui hi trobareu a recepta . La vaig fer tal com deia ella l'unic que no vaig trobar va ser el gasificant; però ambun paquet de royal i una mica de bicarbonat, crec que va quedar prou esponjosa.
---------------------------------------------------
Una altre de les coses que vaig fer van ser madalenes,aqui si que no us puc dic de quin blog les vaig copiar; ja que va ser de le sprimeres coses que vaig fer quan hem vaig començar a moure pels blogs de cuina; ja que era una asignatura pendent, mira que ho havia provat diverses vegades, però el que hem sortia no eren madalenes. Hen quedaba com si fos pa de pesic i la veritat es que les madalenes tenen un altre gust i aqueste si que realmente hi queden.
N'he fet diverses vegades, però no les habia posat mai aqui al blog. Unes vegades han quedan amb més bona presencia, i altres no tant, però de gust son bonissimes.
MADALENES
ingredientes - 188gr de huevos(aprox. 4 huevos medianos)- 265gr de azúcar
- 2 cucharaditas de azúcar invertido o de miel
- 90ml de leche entera
- 285ml de aceite de girasol
- 315gr de harina floja(repostería)
- 8gr de levadura química(Royal) ó impulsor
- ralladura de 1 naranja
- una pizca de sal
barrejar bé tots els ingredients liquids, menys les clares d'ou que les montem a punt de neu. les guardem pel final.
Tamizem la farina, el llevat i la sal i ho remenemt bé amb la resta dels ingredients liquids. Quan ho tenim ben barrejat hi afegim les clares amb molt de compte, perqué no s'abaisin.
Tapem el bol i les deixem reposar a la nevera, minim una hora si es més no passa res.
Les posem en motlles de paper i millor si els posem a dintre altres motllos de silicona; flaneres, tasses ... tot serveix, aixi al pujar la pasta evitem que els motllos de papel s'axamplin i d'aqueste forma ens queden les madelenes amb la montanyeta.
Omplim el motlles unes 3/4 parts i posem una mica de sucre per sobre i les posem al forn 180º uns 15 ó 20 minuts.
En vaig fer unes quantes amb xocolata, simplement a la massa hi vaig afegir-hi pipetes de xocolata, i tan une scom les altres van quedar molt bones.
Les deixem refredar i ja les tenim llestes per menjar.
LEs coques de carbassa són una passada, i això que encara no n'he fet! Però les he provat i queden super humides i gustoses!
ResponEliminaLes magdalenes t'han quedat molt maques!
Petons
Sandra
Me encantan las madalenas, pero tengo debilidad por las cosas con calabaza, me encantan y tu coca ttiene una pintaza bárbara.
ResponEliminaBesos
Hola Quima, me tienes super antojada de las madalenas desde hace unos días. Qué bueno que publicaste la receta, vamos a ver cuando las puedo hacer. La tarta de calabaza tambien tiene muy buena pinta.
ResponEliminaBesos
Amb carbassa, pastanaga, carbassó... sembla impossible que pugui quedar bo però sí! Queda boníssim! I es manté humida molts més dies, oi?
ResponEliminaTant quedat molt esponjoses, tant les magdalenes com la coca de carbassa . M´agradat aquest toc de xocolata dela coca.
ResponEliminaQuima, jo vull tastar-ho tot!! La coca de carbassa deliciosa i les magdalenes, boníssimes!
ResponEliminaPetons!
La coca me ha encantado pero las madalenas se ven riquiiiiisimas. besitos guapa...
ResponElimina