Bé potser que hem deixi de xerrameca, dons que amb una de les revistes que vaig mirar hi habia unes patates rellenas i al mirar la recepta hem va donar la idea de que fer l'endemà per dinar. He de dir que jo les vaig omplir amb el que tenia a la nevera.
INGREDIENTS:
6 patates mitjanes
1 ceba
1 pebrot verd
1 carbassó
beicon fumat
Formatge
Amb una olla amb abundant aigua i sal posem a bullir les patates amb pela i enteras. Han bullir una miqueta d'estona ja que al ser enteras arden una mica més. Jo les punxo amb una forquilla I si veig que s'hi clava bé, ja les trec del foc. les escorrem i les deixem refredar.
Mentres en una paella hi posem la ceba,el pebrot,el carbassó tot tallat petit i ho sofregim, quan està una mica "pochad", hi afegim el beicon i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Pelem les patates i les partim per la mitad, i amb una cullereta hi traiem una mica de la polpa que ens quedi un forat , així ens anirà més be per omplir-las. Val a dir que jo la polpa que vaig treure la vaig afegir al farciment.
Anem omplin les patates i les posem a una safata per anar al forn. Hi posem formatge per sobre i les posem a gratinar.
Quan estan ben dauradetas, ja estan llestes per menjar.
He de dir que les podem preparar d'un dia per l'altre i al moment les gratinem .
Espero que us hagui agradat. A casa meva els hi van encantar i ja m'han dit que les puc tornar a fer.
BON PROFIT ¡¡¡
Delicioses patates, ràpida recepta i amb ingredientes que tots tenim a casa, quasi una recepta d´aprofitament que tant m´agraden. Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaCualquier dia de estos me vas a encontrar en la puerta de tu casa a la hora de comer ,,,,,que rica esta receta ,,,,
ResponEliminaMe encantan esas patatas, tienen que estar de miedo.
ResponEliminaBesos
Guapes i bones Quima a mi m'encantes i ara fa temps que no en faig
ResponEliminaFàcils de fer i delicioses...Una manera d´aprofitar l´estada en la perruqueria que no sigui fer safareig...així m'agrada.
ResponEliminauffff a mi m'encantarien. roser
ResponEliminaAquestes patatones són un dinar de diumenge!
ResponEliminaÉs genial!! Les patates ens encanten!
ResponEliminaPetons maca,
Esther
Em fan recordar quan era petita... la meva mare feia unes farcides de carn picada que estaven bonissimes... però aquestes tenen molt bona pinta!!!!
ResponEliminapetons
carmen