INGREDIENTS PASTIS:
1 TARRINA DE 250 grs. de formatge quart
1 ampolla de crema de llet,.
80 grs. de sucre
3 ó 4 fulles de gelatina
INGREDIENTS PEL CULIS DE MADUIXA.
250 GRS. DE maduixes
75 grs. de sucre
suc de llimona
PREPAREM EL PASTIS
Agafem les fulles de gelatina i les posem a hidratar amb aigua.
En un cassó hi posem la crema de llet i el sucre i el posem al foc. Quan bulli, el retirem hi posem les fulles de gelatina escorregudes, i ho remanem bé fins que estiguin ben disoltes. Desprès hi posem el formatge hi ho remanem fins que ens quedi una crema ben fina.
Untem el motlle amb una mica d'oli de girasol, ja que aixi ens anirà millor a l'hora de senmotllar-lo, hi aboquem la barreja i ho posem a la nevera fins que qualli. Jo he necessitat un parell d'hores.
Ara prepararem el culis de maduixa:
Posem en el vas del minipimer, les maduixem, netes i que previament hi haurem tret les fulles verdes, el sucre i el suc de llimona, ho pasem tot pel turmix i ja està fet. Ho colem i ja només ens falta esperar que el pastis estigui quallat:
En aquesta ocasió he fet servir un motlle de corona, aixi que al mitg hi he posat unes quantes maduixes tallades i una fulla de menta per decorar.
Si volem el podem fer amb vasets individuals, l´`unic que hem de tenir en compte es no omplir-los fins a dalt, així a l'hora de servir-los hi posarem el culis per sobre i també hi podem posar unes maduixes per decorar.
He de dir que les quantitats que jo he preparar son la meitat de les que hem varen donar, ja que erem poquets i es millor consumir-lo tot. No n'han quedat ni les engrunes.
Aquesta recepta me la va donar la Carme, una companya de Patchwork de L'agulla Màgica.
Amb aquesta recepta participo a LA RECEPTA DEL 15 que cada mes organitza el blog EL FOGONS DE LA BORDETA, i que aquest més de maig estava dedicada a les maduixes.
Desitgo que us hagui agradat.
BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡
oooooooo, visca les maduixes!!! t'ha quedat de cine aquestes postres!!! m'encanten els postres amb el contrast blanc i vermell (ja ho sé, és una mica tonto, però menjo amb els ulls!!! ijijiji) petonets
ResponEliminaGràcies Quima pel teu comentàri!!!has fet un postre molt bó, el formatge quart mágrada molt i amb el coulis ha de quedar molt suau. Petonet!
ResponEliminaQue maco el pastís de formatge en forma de corona, queda preciós el contrast blanc i vermell (jo també sóc de les que menjo pels ulls jejeje)! El coulis li d´na el toc de gràcia!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quina corona més xula!!! T'ha quedat perfecte i les fotos són molt maques.
ResponEliminaBon diumenge!
Esther
Unes postres delicioses amb un efecte visual preciós. Lliguen tan bé el formatge i les maduixes, oi?
ResponEliminaQuin goig que fan aquests postres. Visualment molt atractiva y deliciosa. Segur. Petons i bon diumenge.
ResponEliminaUna preparació bona i acurada.M'ho apunto per fer-lo. gràcies
ResponEliminaUna combinació sensacional! Aquests pastissos quallats en freds queden boníssims i l'acompanyament amb el colís li queda molt bé.
ResponEliminaUn pastís molt bo i amb un contrast preciós, les maduixes donen tant de color. T' ha quedat una preesentació molt maca.
ResponEliminaBona cuina
ResponEliminaHola Quima
Aquest contrast blanc i vermell, fa que entrar una ganaaaaaaa
Bona cuina
un postre muy bueno y el color del blanco con el rojo espectacular igual que la presentación
ResponEliminapeto
miquel
El meu pastís preferit... I amb coulís de maduixa! Guau, queda apuntat, perquè això em torna boja! Gràcies per partipar. Petonets!
ResponEliminaQuima, em semblen unes postres perfectes per celebrar el sant de la teva filla. Felicitats!
ResponEliminaA més, el contrast del blanc amb el vermell queda mooolt elegant.
Petons!
quina bona pinta... y quines fotos y presentació mes maques!!!!
ResponEliminabona setmana!!
carmen
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. La veritat es que amb aquest contrats crida l'atenció a tothom. Una vegada amb un sopar on tothom porta alguna cosa, el vaig fer amb vasets individuals i a tothom li cridaba l'atenció el contrast de colors. Va desapareixer en un tres i no res.
ResponEliminaSi us sobre culis de maduixa he de dir que amb un jogurt natural està bonissim.
Petons i moltes gràcies de les vostres visites.
Quin pastís mes bò i mes sençill t'ha quedat molt bonic.
ResponEliminaUn abraç
Aquest és un pastís de festa grossa!
ResponEliminaAmb aquest motlle t'ha quedat una presentació molt fina, quina celebració!!
ResponElimina