No ús posaré quantitats, ja que jo el faig a ull i això depen de cadasqú i de la gana que tinguem
INGREDIENTS:
Arròs
ous, en el meu cas 3
tires de pebrot escalibat,( en el meu cas tires de pebrot del piquillo del super )
pèsols (1 llauna petita d'aquest que ja vene cuits)
1 llauna de tonyina
una mica de blatdemoro dolç
una mica de beicon a trossets
gambes petites pelades
En una olla amb aigua i sal, posem l'arròs a bullir.
En un altre cassó hi posem els ous amb aigua i sal fins que estiguin cuits.
Mentrestant en una paella fregim el beicon i el reservem.
en una altre paella fregim les gambetes i també les guardem.
Quan tinguem el ous cuits; el passem per aigua freda i els pelem , els reservem també.
quan l'arròs estigui cuit el colem i hi passem aigua freda perque no ens quedi pastos. en un bol hi anem posat tots els ingredients, les gambetes cuites, el beicon, el blatdemoro, els pesols; la tonyina, tires de pebrot trinxades petites i dos dels ous durs tallats petites., despre shi aboquem al arròs hi ho barregem tot plegat. Jo per amanir-lo hi he posat Un oli aromatizat amb albaca.
Despres he agafat un motllo de silicona, le mullat amb aigua, perqué així ens sigui més fàcil de desemotllar, hi l'he anat omplint amb la barreja d'arròs, l'apretem amb una cullera perquè així al treure s'aguanti la corona.
El tombem en una plata i el decorem al gust. Jo he fet servir l'atre ou dur i tiretes de pebrot.
BON PROFIT ¡¡¡
Espero que us agradi
Aquesta corona o amanida d´arròs li encanta al meu marit, amb maionesa rosa!!!!petons.
ResponEliminaDesde luego que con el calorcito que ha hecho hoy has preparado un arroz mas que apetecible
ResponEliminaQuina bona pinta aquesta aminada en corona, a casa ens encanta, amb els mateixos ingredients,la propera els hi presentaré així, els agradarà segur. Petons,
ResponEliminaQué pinta más rica tiene. me encantan las ensaladas de arroz y con esa forma está preciosa y muy apetecible.
ResponEliminaBesos
Cómo apetece con este calorcito, muy rico y completo este arroz. besitos y feliz día...
ResponEliminaQuima,guapisima !!!!!, que siempre paso de largo y no te digo ná..... Menuda presentsción tiene ese arroz, y con este calorcito ya apetece........
ResponEliminaQuè original! no se m´havia acudit donar-li aquest toc a l´arròs. T' ha quedat un autèntic pastís d´arròs fred que ara ve tant de gust.
ResponEliminaUn delicioso plato de arroz, bastante completo. El arroz de cualquier manera me gusta.
ResponEliminaA tu pregunta del binmesabe:
El bienmesabe canario es un dulce típico de la zona de Tejeda, en Gran Canaria. Su procedencia data de la época de la conquista de las islas (en el siglo XV), probablemente adaptado de tradiciones reposteras del sur de la península ibérica como el bienmesabe antequerano (que a su vez responden a tradiciones árabes). El bienmesabe canario está hecho de huevo, almendras ralladas, azúcar y limón rallado. Es de textura espesa, granulosa y untuosa. Puede comerse solo o acompañando otros alimentos, como el helado.
Un beso y gracias por tu visita.
Amb aquesta presentació pot ser un plat de diumenge! És veritat que ara ja vénen molt de gust aquestes amanides refrescants... sanes i delicioses!
ResponEliminaUna amanida perfecta per aquests dies de calor, a casa ens encanten aquestes amanides a l'estiu.
ResponEliminaPetonets