En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 3 de maig del 2011

PASTA AMB SALMO

Aprofitant que avui he sortit abans de la feina, he fet aquesta recepta que he vist al blog ANA FORNELL. Es ràpida de fer i ja us puc dir que surt bonissima, ja que el meu fill ja ha dinat i no n'ha deixat ni les engrunes. La veritat es hi ha receptes que m'es imposible fer ja que tinc que deixar el dinar fet al matí , perquè el meu fill ha de dinar abans jo no arribi de treballar: Coses del horaris.¡¡¡¡¡¡ Aixó hem limita força a l'hora de fer algunes receptes, ja que es millor fer-ho al moment, però bé ja ens anem sortint.
Hen deixo de xerrameca i ara us poso la recepta. Us he de dir que m'ha fer por tirar-hi tota la crema de llet que deia la recepta, ja que no volia que se sentis massa el gust, però val més tirar-hi tota la que posa la receta, que aixi la barreja queda una miqueta mes lleuguera.

INGREDIENTS

5oo grs. de llaçets o qualsevol tipus de pasta.
3 cullerades de salsa de tomaquet o un tomaquet triturat natural.
1 ceba
1 paquet de salmó fumat d' uns 150 grs.
200 grs. de gambes pelades
1 brik de crema de llet de 200 ml.




PREPARACIÓ

Bullim la pasta amb aigua i sal fins que estigui al dente.
Fregim la ceba ratllada o tallada petita amb una mica de sal a foc molt lent fins que estigui cuita. Hi posem les cullerades de salsa de tomaquet ( si hi posem el tomaquet natural triutrat , l ' haurem de deixar sofregir més estona) . Deixem fer uns minuts.
Afegim el salmó a trossets i les gambes pelades també tallades a trossets. Fregim uns minuts. El salmó ha de quedar esmicolat.
Aboquem la crema de llet i deixem arrencar el bull. Rectifiquem de sal.
 de la recepta original, jo hi he  tirat una mica d'orenga i també hi he posat una mica de formatge ratllat. 
espero que us agradi i BON PROFIT ¡¡¡¡¡¡¡

7 comentaris:

  1. Doncs si, té bona pinta, m'agrada!!!
    Petonets Quima!

    ResponElimina
  2. No m'extranya que s'els menjés tots, semblen boníssims, Quima.
    Petonets
    Esther
    http://comosiempremadreando.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Y tanto que me gusta la pasta, gambitas y el salmón queda riquísima tu hijo se habrá puesto las botas.
    Saludos

    ResponElimina
  4. la pasta con poca cosa esta riquisima como esta de hoy
    peto
    miquel

    ResponElimina
  5. Un plat sensacional que té l'èxit assegurat! No conec ningú a qui no agradi un bon plat de pasta com aquest...

    ResponElimina
  6. Doncs la Gemma té raó. I a mi m´encanta la pasta.

    Quima, t´he descobert a través del bloc dela Gemma i ja et considero part de la colleta d´aquest d´aqui dalt que t´han escrit. A mi també m´agraden les manualitats...faig ceràmica i de tant en tant en penjo alguna.

    Em quedo per aquí a tafanejar el teu bloc.

    ResponElimina
  7. Em quedo amb aquest plat de pasta, que a casa la verdura no agrada gairé, no els puc treure de la mongete verda i dels espinacs cruus.
    petonets

    ResponElimina