En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 15 de novembre de 2011

CREMA DE VERDURES

Ahir no sabia que fer per sopar i necesitaba alguna cosa qu epogues deixar feta al migdia, ja que els dilluns faig un curset de cuina i al sortir de treballar hem queda molt poca estona fins a l'hora del curset.
Sòc una fan de les cremes de verdures.........de totes ...a l'estiu fredes i a l'hivern ben calentones, així que vaig buscar quines verdures tenia a la nevera i vaig posar-me mans a la feina.


INGREDIENTS:
2 PORROS
2 PASTENAGUES
1 CARBASSO GRAN
1 PATATA PETITA
OLI D'OLIVA
SAL
CREMA DE LLET (opcional)
1 CACITO DE CALDO DE CARNE KNOR (opcional)
A l'olla on hi bullirem les verdures hi posem una mica d'oli d'oliva I hi saltegem les verdures talladetas. Després hi afegin aigua i el cacito de caldo, hi ho posem a bullir fins que les verdures estàn ben cuites. 
A mi particularment m'agrada posar-hi brou o en el seu defecte caldo d'aquest preparat i aquests cacitos Knor m'agraden molt més que les pastilles de caldo de tota la vida. Queda més gustós que amb aigua sola. 
D'aigua no n´hi hem de posar molta , ja ue ens ha de quedar una crema espesa. 
Si ens hem passat amb l'aigua abans de triturar-lo , en treiem una mica i així no ens quedarà aigualit. 
Quan està ben cuit ho triturem amb la batidora fins que ens quedi una crema ben fina.
 
Si us hi agrada hi podem barrejar una mica de crema de llet o un quesito .........això va a gust del consumidor i a casa meva la serveixo amb trocets de pa de motlle fregits a la paella amb oli ......... i el contrats entre el cruixent del pa amb la crema li dona un toc molt bó. 
Espero que us agradi, a casa va desaparèixer en un plis plas. 

17 comentaris:

  1. Estas cremas salen muy ricas y además son muy sanas. Besitosss

    ResponElimina
  2. Cada semana hago dos o tres!!! se ve deliciosa. Bss

    ResponElimina
  3. Que bona, les cremes de verdures a casa són tot un èxit.

    ResponElimina
  4. amb lo bones que son les cremetes... molts petonets!

    ResponElimina
  5. Ja,ja,ja,.. així m'agrada el plat net, net!!

    Petons

    ResponElimina
  6. La fotografia final és el reflex del que va durar. Ha d'estar boníssima

    ResponElimina
  7. una crema ,¡cassolana y molt bona

    ResponElimina
  8. Te ha quedado una crema deliciosa........Cuando los platos quedan vacios es señal de que ha gustado mucho ....... :)

    besos desde
    http://angiazucarycanela.blospot.com

    ResponElimina
  9. Jo també sóc una fan de les sopes i cremes, sobretot ara a la tardor i hivern. Boníssima!
    Petons!

    ResponElimina
  10. Amb aquesta presentació no m'estranya que el plat quedés tan escurat. Jeje! A mi també m'encanten les cremes de verdures, tant a l'estiu com a l'hivern...

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina
  11. Amb les pluges dels darreres dies i que ja ha refrescat una miqueta, per fi, ja comencen a venir de gust les cremes i sopes.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  12. El plat és fantàstic, però la presentació és, és, és... una meravella! Sembla un quadre de Miró! Petonet

    ResponElimina
  13. M'encanten les cremes de verdures, a l'hivern calentones es posen divinament. Sanes i amb una presentació ben bonica!

    ResponElimina
  14. que bones!!!! a mi també m'encantan les cremes... de verdures... de llegums... de que sigui jejeje

    bon profit!!!

    ResponElimina
  15. Humm, que rica cremita, me encanta! Tienes un blog maravilloso, así que me quedo a seguirte para no perderme nada!
    Un beso bien grande,
    Nieves.
    http://igloocooking.blogspot.com

    ResponElimina
  16. I tant que m´agrada aquesta crema Quima, ademés molt ben presentada i glamurosa.. d´aquest curset sortiràs feta una chef.. petons, i bona setmana.

    ResponElimina