Sòc una fan de les cremes de verdures.........de totes ...a l'estiu fredes i a l'hivern ben calentones, així que vaig buscar quines verdures tenia a la nevera i vaig posar-me mans a la feina.
INGREDIENTS:
2 PORROS
2 PASTENAGUES
1 CARBASSO GRAN
1 PATATA PETITA
OLI D'OLIVA
SAL
CREMA DE LLET (opcional)
1 CACITO DE CALDO DE CARNE KNOR (opcional)
A l'olla on hi bullirem les verdures hi posem una mica d'oli d'oliva I hi saltegem les verdures talladetas. Després hi afegin aigua i el cacito de caldo, hi ho posem a bullir fins que les verdures estàn ben cuites.
A mi particularment m'agrada posar-hi brou o en el seu defecte caldo d'aquest preparat i aquests cacitos Knor m'agraden molt més que les pastilles de caldo de tota la vida. Queda més gustós que amb aigua sola.
D'aigua no n´hi hem de posar molta , ja ue ens ha de quedar una crema espesa.
Si ens hem passat amb l'aigua abans de triturar-lo , en treiem una mica i així no ens quedarà aigualit.
Quan està ben cuit ho triturem amb la batidora fins que ens quedi una crema ben fina.
Si us hi agrada hi podem barrejar una mica de crema de llet o un quesito .........això va a gust del consumidor i a casa meva la serveixo amb trocets de pa de motlle fregits a la paella amb oli ......... i el contrats entre el cruixent del pa amb la crema li dona un toc molt bó.
Espero que us agradi, a casa va desaparèixer en un plis plas.
Estas cremas salen muy ricas y además son muy sanas. Besitosss
ResponEliminaCada semana hago dos o tres!!! se ve deliciosa. Bss
ResponEliminaQue bona, les cremes de verdures a casa són tot un èxit.
ResponEliminaamb lo bones que son les cremetes... molts petonets!
ResponEliminaJa,ja,ja,.. així m'agrada el plat net, net!!
ResponEliminaPetons
La fotografia final és el reflex del que va durar. Ha d'estar boníssima
ResponEliminauna crema ,¡cassolana y molt bona
ResponEliminaTe ha quedado una crema deliciosa........Cuando los platos quedan vacios es señal de que ha gustado mucho ....... :)
ResponEliminabesos desde
http://angiazucarycanela.blospot.com
Jo també sóc una fan de les sopes i cremes, sobretot ara a la tardor i hivern. Boníssima!
ResponEliminaPetons!
Amb aquesta presentació no m'estranya que el plat quedés tan escurat. Jeje! A mi també m'encanten les cremes de verdures, tant a l'estiu com a l'hivern...
ResponEliminaPetonets!
Anna
Amb les pluges dels darreres dies i que ja ha refrescat una miqueta, per fi, ja comencen a venir de gust les cremes i sopes.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
El plat és fantàstic, però la presentació és, és, és... una meravella! Sembla un quadre de Miró! Petonet
ResponEliminaM'encanten les cremes de verdures, a l'hivern calentones es posen divinament. Sanes i amb una presentació ben bonica!
ResponEliminaque bones!!!! a mi també m'encantan les cremes... de verdures... de llegums... de que sigui jejeje
ResponEliminabon profit!!!
Humm, que rica cremita, me encanta! Tienes un blog maravilloso, así que me quedo a seguirte para no perderme nada!
ResponEliminaUn beso bien grande,
Nieves.
http://igloocooking.blogspot.com
I tant que m´agrada aquesta crema Quima, ademés molt ben presentada i glamurosa.. d´aquest curset sortiràs feta una chef.. petons, i bona setmana.
ResponEliminaI, què bó!!
ResponElimina