En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 6 de novembre del 2011

PURE DE PATATES AMB CARN

Avui us porto un plat ben sencill i no per aixó menys bó.
INGREDIENTS:
6 cullarades soperas de puré de patates
200 ml  de llet
200 ml. d'aigua
un polsim de sal
Una mica de formatge per gratinar
una cullerada petita de mantega
150 grs. de carn preparada per a macarrons (jo ja la tenia feta i congelada, així que només he hagut de posar el taper a descongelar)

Preparem el puré, seguin le sindicacions del fabricant,  Jo el faig una miqueta més espés ja que axí es més fàcil posar-lo en motlles.
Posem la llet i l'agua en un cassó al foc amb la sal. Quan estigui calenta la retirem del foc i hi aboquem el puré de patates, esperem uns segons i ho remanem bé fins que ens quedi un puré ben fi. Hi afegim la cullaradeta de mantega I ho tornem a remanar. Hi afegim el preparat de carn  i ho remenem bé.
Agafem un aro d'emplatar o qualsevol cosa rodona que ens vagi bé per fer la forma, ho untem amb oli perquè aixi ajudarà a que no s'enganxi el pure, i ho emplatem.
Jo he agafat una bandeja d'anar al for hi hi he posat paper del forn I llavors he anat fent les rodonetes de puré. En total n'he fet quatre.per sobre hi posem una mica de formatge, Ho posem al forn a gratinar i llestos.
Ho podem deixar fet amb antelació , i a l'hora d'emplatar-lo només haurem de posar-ho un minut al microones i llest.
Ho he decorat amb unes fulles d'enciam i unes roses fetes amb pebrot escalibat i unes olives.

11 comentaris:

  1. Quima que pinta tan rica que tiene ,,,seguro que estaba buenisimo....

    ResponElimina
  2. Ohh Quima!!! quin plat mes bo!!!! petons

    ResponElimina
  3. Molt bo!!! Jo el faig una mica diferent.. i m' has donatla idea per el sopar de demà...

    ResponElimina
  4. Pues como bien dices es sencillo, pero muy muy rico.a mi me encanta
    Besos

    ResponElimina
  5. Me encantan estos pasteles, te ha quedado fantástico. besitosss

    ResponElimina
  6. M´agraden molt i alegren molt la carn. Ara vénen molt de gust, oi?

    ResponElimina
  7. Una proposta boníssima, per provar demà mateix!

    ResponElimina
  8. Quima, un plat deliciós i amb una presentació 10.

    ResponElimina
  9. Seguro que te ha quedado riquísimo.......Que buena presentación.......:)

    besos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  10. Un clássic de la cuina. Fa moltíssim que no en menjo! petonets

    ResponElimina
  11. Sencill però boníssim!!i tant ben presentat que entra pel ulls!

    ResponElimina