Quasi estem a les portes de Nadal i he de dir que encara vaig trobar una barra de torró d'alacant netejant un armari. Ja l'he fet altres vegades aquest flam, però no l'habia publicar mai.
Amb torrò de xixona si que n'he ist, però a casa meva aquest any varen quedar el d'alacant, i després de donar-hi voltes vaig dir que si amb torró de xixina quedaba bé, perquè no probar-ho amb el d'alacant.
I aqui en teniu el resultat ........es bonissim...........
La recepta es la d'un flan normal, que no pot ser més sencill:
INGREDIENTS:
100 Grs. de sucre.
1/2 litre de llet
4 ous
Canyella i pela de llimona
1/2 rajola de turro d'alacant
En un cassó posemt la llet a bullir amb la canyella i la llimona. Mentrestant triturem el torró a la picadora fins que ens quedi com farina. Barregem els ous amb el sucre i quan la llet bulli , traiem la canyella i la llimona i la afegim a la barreja d'ous i sucre, després hi afegima el turro i ho remenemt. Agafem motlles individuals O un de gran hi posem sucre cremat i al forn al bany maria. Ho deixem entre 35 i 40 minuts, aixó dependra del forn de cadasqú. Quan veiem que està quallat el traiem i el deixem a la nevera unes uantes hores abans de desmotllar-lo.
Hola Quima, seguro que está riquísimo.......Y así aprovechamos el turrón de alicante que nos quede en las navidades.......... :)
ResponEliminaBesos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com
Ohhhh Quima boníssima quest flam i una bona manera d'aprofitar el turró que ens queda!!
ResponEliminaVaja!!! aquest flam pot caure aquest nadal!!! i tant!!! petons
ResponEliminaEl flan te ha quedado exquisito. besitos guapa
ResponEliminaOstres, i jo que mai sé que fer amb les restes de torró d'alacant! Ara ja tinc recepta, segur que és un flam boníssim!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quima, ese flan tiene que ser exquisito, tiene una pinta fantástica.
ResponEliminaBesos
Ostres, Quima!
ResponEliminaJa fas pràctiques per Nadal. Fa una cara!!
Quin flam tan bo!, a vegades estar una mica empiocat dóna bons rsultats a la cuina, eh? i és la excusa perfecte per dedicar-hi una bona estona.
ResponEliminaJo també tinc alguna recepta per al torró de xixona que sobra cada any! (magdalenes i coca de torró, mousse de torró...)Un bon final per un dolç tradicional.
Boníssim... segur! Ja sabem com aprofitar el torró que ens sobri per Nadal! Me la guardo per fer-la un dia d'aquests. Petonet!
ResponEliminaEns ha passat el mateix!!! em aprofitat per cuinar! aquest flam té molt bona pinta!!! petonets
ResponEliminaDeliciós...Doncs a mi ara es quan em vénen més de gust els torrons.Quan estàs en plena època m´atipen,
ResponElimina