En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimarts, 8 de novembre de 2011

FLAM DE TORRÓ D'ALACANT

Aquest cap de setmana passat, a part de ser plujós i a més de teni run constipat impresionant; he de dir que va ser frúctifer a la cuina. Vaig aprofitar que el temps no acompanyava a sortir per dedicarme a fer unes quantes receptes , que ja us aniré mostrant en altres entrades.
Quasi estem a les portes de Nadal i he de dir que encara vaig trobar una barra de torró d'alacant netejant un armari. Ja l'he fet altres vegades aquest flam, però no l'habia publicar mai.
Amb torrò de xixona si que n'he ist, però a casa meva aquest any varen quedar el d'alacant, i després de donar-hi voltes vaig dir que si amb torró de xixina quedaba bé, perquè no probar-ho amb el d'alacant.
I aqui en teniu el resultat ........es bonissim...........
La recepta es la d'un flan normal, que no pot ser més sencill:
INGREDIENTS:
100 Grs. de sucre.
1/2 litre de llet
4 ous
Canyella i pela de llimona
1/2 rajola de turro d'alacant
En un cassó posemt la llet a bullir amb la canyella i la llimona. Mentrestant triturem el torró a la picadora fins que ens quedi com farina. Barregem els ous amb el sucre i quan la llet bulli , traiem la canyella i la llimona i la afegim a la barreja d'ous i sucre, després hi afegima el turro i ho remenemt.
Agafem motlles individuals O un de gran hi posem sucre cremat i al forn al bany maria. Ho deixem entre 35 i 40 minuts, aixó dependra del forn de cadasqú. Quan veiem que està quallat el traiem i el deixem a la nevera unes uantes hores abans de desmotllar-lo.
Més endevant ja us posare alguna altre de les receptes que vaig fer el diumenge.

11 comentaris:

  1. Hola Quima, seguro que está riquísimo.......Y así aprovechamos el turrón de alicante que nos quede en las navidades.......... :)

    Besos desde http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Ohhhh Quima boníssima quest flam i una bona manera d'aprofitar el turró que ens queda!!

    ResponElimina
  3. Vaja!!! aquest flam pot caure aquest nadal!!! i tant!!! petons

    ResponElimina
  4. El flan te ha quedado exquisito. besitos guapa

    ResponElimina
  5. Ostres, i jo que mai sé que fer amb les restes de torró d'alacant! Ara ja tinc recepta, segur que és un flam boníssim!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Quima, ese flan tiene que ser exquisito, tiene una pinta fantástica.
    Besos

    ResponElimina
  7. Ostres, Quima!
    Ja fas pràctiques per Nadal. Fa una cara!!

    ResponElimina
  8. Quin flam tan bo!, a vegades estar una mica empiocat dóna bons rsultats a la cuina, eh? i és la excusa perfecte per dedicar-hi una bona estona.
    Jo també tinc alguna recepta per al torró de xixona que sobra cada any! (magdalenes i coca de torró, mousse de torró...)Un bon final per un dolç tradicional.

    ResponElimina
  9. Boníssim... segur! Ja sabem com aprofitar el torró que ens sobri per Nadal! Me la guardo per fer-la un dia d'aquests. Petonet!

    ResponElimina
  10. Ens ha passat el mateix!!! em aprofitat per cuinar! aquest flam té molt bona pinta!!! petonets

    ResponElimina
  11. Deliciós...Doncs a mi ara es quan em vénen més de gust els torrons.Quan estàs en plena època m´atipen,

    ResponElimina