En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dilluns, 21 de novembre de 2011

TORRADETAS DE SANTA TERESA O........ TORRIJAS

Aquest matí mentre estava preparant el dinar, he vist que m'habia quedat un bon tros de barra de pa que ja estava sec, així que dic amb el dia gris que fa, ens vindra de gust alguna cosa que ens posi una mica de color al dia ................faré Torradetes de Santa teresa., o al menys així en deia la meva mare quan en feia. Jo recordo que era joveneta i la meva mare en feia; però per aquelles coses que no sabria explicar , va deixar de fer-ne i he de dir que en la meva memòria van quedar en el oblit.
Ja fa uns quants anys que un dia les vaig recuperar de la memòria i a casa meva,van triunfar. Els meus fills no n'havien menjat mai i cosa curiosa el meu marit tampoc ni n'havia sentit a parlar mai. Van ser un èxit i quan en faig volen en un tre si no res.
Els ingredients sòn molts sencills, per`no per això deixen de ser bonissimes:
INGREDIENTS:
Barra de pa d'un dia o dos abans
1 ou 
LLet
Pela de llimona
1 branca de canyella
Sucre i canyella en pols. 
  1. Bullim la llet amb la branca de canyella i la pela de llimona , i la deixem refredar . Jo l'he bullit al matí, per així poder-les fer al migdia amb la llet ben freda. 
  2. Tallem el pa a llesque una mica gruixudes. 
  3. Les posem en renull dins la llet, vigilant de que nos es desfassin. 
  4. Les passem per l'pu batut. 
  5. Les fregim a la paella amb oli , vigilant de que ens quedin ben rossetes i també que ens quedin ben cuites de dintre. 
  6. Les posem sobre paper de cuina perque absorveixin l'oli
  7. Les passem pel sucre i si ens agrada hi tiem un polsim de canyella en pols pel damunt: 
Per postres o per berenar estan bonissimes !!!!!!!!!!!!!!!!

10 comentaris:

  1. Es de los postres tradicionales que más me gustan: me encantan las tuyas así, bien rebozadas en azúcar.
    Besos

    ResponElimina
  2. Et creuràs que no n'he fet mai??? És una d'aquelles receptes que tinc pendents des de fa molt temps, a veure si m'hi poso, que a tu t'han quedat sensacionals.

    ResponElimina
  3. Doncs a casa tampoc les he fet mai, encara la meva mare ens había fet però molt poques vegades, segur que aquestes torrijas t´han alegrat el dia!!! Petons

    ResponElimina
  4. A mi me encantan.....besitos y feliz semana

    ResponElimina
  5. Quin goig Quima!!! A mi també m'agraden però fa un munt que no en faig

    ResponElimina
  6. M'encanten els torradetes de Santa Teresa em recorden la meva infància l'àvia me les preparava i la meva mare també!!

    ResponElimina
  7. Quima, que bones i són d'aprofitament totalment! Perquè avui en dia el pa ja no és el que era i aviat queda sec. Apunta'n una altra. Jo tampoc les he provat mai de fer! petonet

    ResponElimina
  8. Buf! La meva tieta de Madrid té molta costum a fer-les per setmana santa...Allà es veu que és molt tipic.

    ResponElimina
  9. fa molt temps que no en menjo!!!! quina gana m'ha entrat!!! molts petonets guapa

    ResponElimina
  10. Aquí en Sevilla también es costumbre de hacerlas en semana santa y bañadas en miel .......... Pero este postre está bueno todo el año....... Las tuyas han quedado deliciosas....... :D

    Besos desde
    http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina