Ja fa uns quants anys que un dia les vaig recuperar de la memòria i a casa meva,van triunfar. Els meus fills no n'havien menjat mai i cosa curiosa el meu marit tampoc ni n'havia sentit a parlar mai. Van ser un èxit i quan en faig volen en un tre si no res.
Els ingredients sòn molts sencills, per`no per això deixen de ser bonissimes:
INGREDIENTS:
Barra de pa d'un dia o dos abans
1 ou
LLet
Pela de llimona
1 branca de canyella
Sucre i canyella en pols.
- Bullim la llet amb la branca de canyella i la pela de llimona , i la deixem refredar . Jo l'he bullit al matí, per així poder-les fer al migdia amb la llet ben freda.
- Tallem el pa a llesque una mica gruixudes.
- Les posem en renull dins la llet, vigilant de que nos es desfassin.
- Les passem per l'pu batut.
- Les fregim a la paella amb oli , vigilant de que ens quedin ben rossetes i també que ens quedin ben cuites de dintre.
- Les posem sobre paper de cuina perque absorveixin l'oli
- Les passem pel sucre i si ens agrada hi tiem un polsim de canyella en pols pel damunt:
Es de los postres tradicionales que más me gustan: me encantan las tuyas así, bien rebozadas en azúcar.
ResponEliminaBesos
Et creuràs que no n'he fet mai??? És una d'aquelles receptes que tinc pendents des de fa molt temps, a veure si m'hi poso, que a tu t'han quedat sensacionals.
ResponEliminaDoncs a casa tampoc les he fet mai, encara la meva mare ens había fet però molt poques vegades, segur que aquestes torrijas t´han alegrat el dia!!! Petons
ResponEliminaA mi me encantan.....besitos y feliz semana
ResponEliminaQuin goig Quima!!! A mi també m'agraden però fa un munt que no en faig
ResponEliminaM'encanten els torradetes de Santa Teresa em recorden la meva infància l'àvia me les preparava i la meva mare també!!
ResponEliminaQuima, que bones i són d'aprofitament totalment! Perquè avui en dia el pa ja no és el que era i aviat queda sec. Apunta'n una altra. Jo tampoc les he provat mai de fer! petonet
ResponEliminaBuf! La meva tieta de Madrid té molta costum a fer-les per setmana santa...Allà es veu que és molt tipic.
ResponEliminafa molt temps que no en menjo!!!! quina gana m'ha entrat!!! molts petonets guapa
ResponEliminaAquí en Sevilla también es costumbre de hacerlas en semana santa y bañadas en miel .......... Pero este postre está bueno todo el año....... Las tuyas han quedado deliciosas....... :D
ResponEliminaBesos desde
http://angiazucarycanela.blogspot.com