PRIMER DIA DE CURSET
També vam fer la TORTADA, que es un bescuit que es fa amb farina d'ametlla i es tipic d'aqui de Banyoles.
SEGON DIA DE CURSET
El segon dia ens va ensenya a fer la pasta del XUXUS , i com també amb la mateixa pasta es poden fer ensaimades o bunyols .TERCER DIA
I com a colofó ens va ensenyar a fer aquest tortell de pasta de full amb nata, que la veritat es tan sencill de fer que hasta els nens el podrien fer ............ara tot el que té de sencill de de deliciós.
A mesura que vagi probant les receptes ja les aniré publicant . De moment he fet les sares que ja estan publicades tres entrades abans que aquesta:
I després al final com a colofó ens menjavem el que habien fet; però en Ramón molt previsor sempre ens en portava més ja fet de casa seva; així podiem repetir i tot. A que fan goig aquest tortells? ..i també ens va portar una bandeja de pasta de full salada , així que ja tenim una porposta nova d'aperitiu per aquestes festes que s'acosten.
Aqui us deixo unes fotografies del curs , la primera En Ramon i la Neus, que va seu el seu pinche de cuina durant el curs. La segona el tenim en plena feina fen la pasta de les lioneses, i la tercera una part dels assistens.
Hem va encantar fer aquest curset, m'ho vaig passar d'alló més bé I vaig apendre un munt de coses i petits trucs que sempre van bé a la cuina. Gràcies Ramon per ensenyar-nos aquestes postres tan bones.
I així que ja estic pensant en apuntar-me a un altre que fan de torrons:
Ai!! en Ramon és un gran mestre de fet el seu ofici era pastisser, els xuxus fan una bona cara, que bons!! El tortell de pasta de full i nata, la sara i la tortada je les he provat, boníssimes!!
ResponEliminaQuines receptes mes bones!!! aquests cursos m´agraden molt i m´ho passo molt be.. a que sí!!petons
ResponEliminaUn curs molt intens i segur que ben aprofitat. Ja ens aniràs posant les receptes, eh? ;)
ResponEliminaqunes receptes mes exquisites, un curs ben aprofitat
ResponEliminaQué guapa te veo en la foto y muchas gracias por compartir con nosotros este curso tan fantástico que has hecho, se ve todo riquísimo...besitoss
ResponEliminaMaria jesus que yo no salgo en las fotos del cursillo .............la que sale en la foto es la chica que fué su ayudante.
ResponEliminaPetons
Quina pinta fan aquests dolços!!!!
ResponEliminaUn curs molt interessant, Quima! Petons
ResponEliminaHola Quima
ResponEliminafa molt bona pinta tots aquestes postres, mirare de provar les sares, que si son com les de can ciurana, ja no s'en fan.
Se'm fa la boca aigua...
ResponEliminaGUAUUUUUUUUUUUUUUUU, que rico ,todo , todo y todo ,,,,madre mia ,,,,
ResponElimina