Jo volia fer arròs amb verdures per dinar; però als de casa meva no els entusiasmaba; així que com que tenia una làmina de pasta de full a la nevera que corria el risc de caducar, he aprofitat les verdures per fer una cosa ben diferent.
INGREDIENTS:
Una làmina pasta de full fresca (lidl)
1 carbassó.
1 ceba mitjana
1 pebrot verd.
1 envas de beicon tallat (casa Tarradellas)
1 ou i 3 cullarades de crema de llet.
Agafen les verdures i les tallem en juliana, les posem a la paella amb una mica d'oli d'oliva i les rossejem. Un moment abans de que estiguin cuites i posem el beicon i ho deixem acabar de coure tot. Quan estigui tot ben rosset hi posem la crema de llet y ho remenemt perque ens quedui tot lligat.
Agafem la làmina de pasta de full i en fem 3 trossos, hi posem una tercera part de preparat en un costat, agafem l'altre costat i el tapem.
Ho segellem bé, jo ho he fet amb les pues d'una forquilla; i amb un ganivet o cutter hi fem dos o tres talls a lapart de sobre.
Ho pintem amb l'ou batut i jo hi he posat una mica formatge ratllat pel damunt.
Ho posem al forn a dalt i baix i amb aire calent a uns 200º i quan està ben daurat ja ho tenim llest. Acompanyat d'una amanida tenim un sopar o un primer plat bó i ràpid.
Ho podem rellenar amb mil coses diferents, els que més ens agradi.......... carns,gambetes, tonyina, bolets ........ etc.
La pasta de full dona tant de joc!, em sembla un farcit fantàstic. Això de posar-hi crema de llet al farcit no ho he fet mai i deu donar-li un toc més melós. Ho faré!. Una abraçada Quima!
ResponEliminaQue bo!! M'en vaig ara mateix a fer el sopar, perque llegint la recepta i veient les fotos m'ha entrat una gana...
ResponEliminaPetons
La pasta de full és tan versàtil, que no acabaríem mai les receptes, crec. Això de fer-la saladeta, amb verduretes i bacon m'ha agradat força!! Petonet
ResponEliminaTe ha quedado genial..... Hay que hacer un descanso a tanto dulce (aunque esten riquísimos)....... :)
ResponEliminaUn beso
http://angiazucarycanela.blogspot.com
A mi em pots donar tan l'arròs com aquesta pasta de full, que m'ho menjo encantada!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Buenos días Quima. Me encanta todo lo que lleve hojaldre y este que nos has preparado tú con este relleno de verduras, tiene una pinta sensacional, aparte de muy rico y sano.
ResponEliminaUn saludo Paco
M'encanten aquest plats amb pasta de full
ResponEliminaHola Quima...desitjo que haguis passat unes bones festes!!
ResponEliminaLa pasta de full, es molt agraida, quasevol farcit sempre queda be i aquest segur que estar ben bon.
Tienes razon ya es hora de recetas saladas para variar, esta combinación me gusta, me llevo la idea.
ResponEliminaUn beso y feliz semana
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
La pasta de full amb les verduretes, un plat de luxe! mmm...
ResponEliminaMe encanta el hojaldre relleno de casi cualquier cosa y el tuyo me ha gustado mucho, besitossss
ResponEliminaUna receta bien sencilla y rica con un buen hojaldre y poco mas presentas unos pasteles riquísimos.
ResponEliminaM'agraden aquest tipus de "pastisets" salats, com dius per un sopar van de primera... i a sobre fan festa.
ResponEliminaBon any!!!
full am verdures, m'agrada molt
ResponEliminaLas pasta de full ens dona molt de joc a la cuina!! mb aquest farcit ha d'estar boníssim! petó
ResponEliminaBoníssima aquesta pasta de full a casa segur que també els i agradaría molt!!
ResponElimina