En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 8 de gener del 2012

PASTA DE FULL RELLENA DE VERDURES I BAICON

Bé després de tantes festes i tans postres, ja es hora de presentar alguna cosa que no sigui dolça. 
Jo volia fer arròs amb verdures per dinar; però als de casa meva no els entusiasmaba; així que com que tenia una làmina de pasta de full a la nevera que corria el risc de caducar, he aprofitat les verdures per fer una cosa ben diferent.
INGREDIENTS:
Una làmina pasta de full fresca (lidl) 
1 carbassó.
1 ceba mitjana
1 pebrot verd.
1 envas de beicon tallat (casa Tarradellas)
1 ou i 3 cullarades de crema de llet. 
Agafen les verdures i les tallem en juliana, les posem a la paella amb una mica d'oli d'oliva i les rossejem. Un moment abans de que estiguin cuites i posem el beicon i ho deixem acabar de coure tot. Quan estigui tot ben rosset hi posem la crema de llet y ho remenemt perque ens quedui tot lligat. 
Agafem la làmina de pasta de full i en fem 3 trossos, hi posem una tercera part de preparat en un costat, agafem l'altre costat i el tapem.
Ho segellem bé, jo ho he fet amb les pues d'una forquilla; i amb un ganivet o cutter hi fem dos o tres talls a lapart de sobre. 
Ho pintem amb l'ou batut i jo hi he posat una mica formatge ratllat pel damunt. 
Ho posem al forn a dalt i baix i amb aire calent a uns 200º i quan està ben daurat ja ho tenim llest.
Acompanyat d'una amanida tenim un sopar o un primer plat bó i ràpid.
Ho podem rellenar amb mil coses diferents, els que més ens agradi.......... carns,gambetes, tonyina, bolets ........ etc. 

16 comentaris:

  1. La pasta de full dona tant de joc!, em sembla un farcit fantàstic. Això de posar-hi crema de llet al farcit no ho he fet mai i deu donar-li un toc més melós. Ho faré!. Una abraçada Quima!

    ResponElimina
  2. Que bo!! M'en vaig ara mateix a fer el sopar, perque llegint la recepta i veient les fotos m'ha entrat una gana...
    Petons

    ResponElimina
  3. La pasta de full és tan versàtil, que no acabaríem mai les receptes, crec. Això de fer-la saladeta, amb verduretes i bacon m'ha agradat força!! Petonet

    ResponElimina
  4. Te ha quedado genial..... Hay que hacer un descanso a tanto dulce (aunque esten riquísimos)....... :)

    Un beso
    http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  5. A mi em pots donar tan l'arròs com aquesta pasta de full, que m'ho menjo encantada!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  6. Buenos días Quima. Me encanta todo lo que lleve hojaldre y este que nos has preparado tú con este relleno de verduras, tiene una pinta sensacional, aparte de muy rico y sano.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  7. Hola Quima...desitjo que haguis passat unes bones festes!!

    La pasta de full, es molt agraida, quasevol farcit sempre queda be i aquest segur que estar ben bon.

    ResponElimina
  8. Tienes razon ya es hora de recetas saladas para variar, esta combinación me gusta, me llevo la idea.
    Un beso y feliz semana
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  9. La pasta de full amb les verduretes, un plat de luxe! mmm...

    ResponElimina
  10. Me encanta el hojaldre relleno de casi cualquier cosa y el tuyo me ha gustado mucho, besitossss

    ResponElimina
  11. Una receta bien sencilla y rica con un buen hojaldre y poco mas presentas unos pasteles riquísimos.

    ResponElimina
  12. M'agraden aquest tipus de "pastisets" salats, com dius per un sopar van de primera... i a sobre fan festa.
    Bon any!!!

    ResponElimina
  13. Las pasta de full ens dona molt de joc a la cuina!! mb aquest farcit ha d'estar boníssim! petó

    ResponElimina
  14. Boníssima aquesta pasta de full a casa segur que també els i agradaría molt!!

    ResponElimina