En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 18 de gener del 2012

TORRADA AMB OU,CARBASSO I BEICON

Un dels regals de Nadal va ser un motlle de LEKUE , concretament L'OVO, que es per fer ous.

A mi concretament hem varen regalar el rodó. Bé dons per estrenarlo vaig fer aquest ous que la veritat estan fets en un moment i a més queden molt originals.
Tenim dos opcions per fer-los o bé al micorones O bé al bany maria, però com que jo només en tinc un els vaig fer a microones.
INGREDIENTS:
1 ou per persona, en aquest cas 4
1 carbassó
Beicon
4 llesques de pa de baguette
  • Primer tallem el cabassó amb la mandoline i el fem a la plancha. 
  • També passem per la plancha les tires de beicon. 
  • Agafem el motlle de LEKUE hi posem dos o tres rodanxes de carbassó al fons, un tosset de beicon i despres hi posem l'ou, hi tornem a posar ua capa de carbasso i una altre de beicon, el tapen i el posem al microones 1 minut, el temps dependrà si ens agrada molt o poc fet.
  • Quan està cuit ja el podem desmotllar i anar pel seguent. Ho repetim tantes vegades com comensals siguem.
  • Despres montem el plat, primer hi pose la rodanxa de pa, que pot ser torrada o xucada amb tomate, a sobre hi posem l'ou i per decorar jo hi vaig posar la meitat d'una tira de beicon enrollada, i amb el carbassó que hem va sobrar el vaig posar a la plata per acompanyar
  • Com veieu una forma una mica diferent i ràpida de preparar uns ous, que a més ens permet posar-hi molts altres ingredients.
  • Acompanyats d'una amanida o alguna altre cosa per picar; ja tenim un sopar ben bó i ràpid de fer.  


22 comentaris:

  1. Quines torrades mes xules! Quina fila que fan. Aquest motllo el tinc pendent de comprar! A veure si un dia m´escapo per Girona i el trobo!
    Petons

    ResponElimina
  2. Veig que amb aquest motlle es poden fer meravelles! Quima, m'agrada molt els ingredients que hi has posat! Petons

    ResponElimina
  3. Quines torrades Quima!! Dignes dels millors bars de pintxos de Bilbao!!
    Un petó!

    ResponElimina
  4. Unos montaditos realmente deliciosos, qué ricosss. beseitos

    ResponElimina
  5. Ara mateix agafaría una torradeta d'aquestes...mmm... és una recepta fàcil, boníssima, molt bona de presentació i a més a més saludable!! Un petó!!

    ResponElimina
  6. Quima te de se mol bo mol, ben presentat i unes fotos perfectes.
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  7. Anant de compres, he vist aquest motlles, ignorant de mi, no sabía per que es feien servir, ara si, i em penso que el compraré.
    La recepta em sembla fantàstica, moltes gràcies !!

    Un petonet !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Laura jo tampoc sabia perque servien, incun quan m'el van regalar no sabia que si podia cuinar, fins que vaig llegir les instruccions i vaig veure que es podia fer servir per cuinar .........jejejejjej

      Elimina
  8. Quima, i la dieta post-nadalenca??? Et passa com a mi ja estic farta de sopes, caldos, i verduretes... Un vici de recepta.

    ResponElimina
  9. Me gusta el jenjibre però no se si podria con esta tarta ya que suele ser una espècie un poco fuerte que no quiere decir sana ya que va genial para el colesterol...Ya me dirás.

    ResponElimina
  10. Aquests motlles són tan divertits... i aquesta torrada em fa salivar!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. He vist aquest estri però no l'he fet servir... Tothom que el té el recomana i diu que va molt bé. La torrada sensacional!

    ResponElimina
  12. Quima, m'encanta aquesta recepta que has preparat amb el carabassó i el beicon. Em senbla que aquest moltlle l'amortitzaràs!

    petons

    ResponElimina
  13. Quin goig que fan aquests ous, un motlle ben original!!!! una torrada moooooolt bona... Petons,

    ResponElimina
  14. Eso sí que es un aperitivo rico, rico, me encanta
    Besos

    ResponElimina
  15. Quin regal més guapo, i la torrada, saborosíssima!

    ResponElimina
  16. Combinació i presentació estupenda!Ve de gust tastar-ho! A reveure!

    ResponElimina
  17. M'agrada molt es un plat molt vistos y ben complet.
    Un abraç

    ResponElimina
  18. Mare meva quina bona pinta, m'encanta la sobrassada, quina sort tenim de que ens facin aquests regals tant fantàstics !!

    ResponElimina
  19. Hola Quima guapa tu

    una bona proposta, sana i saborosa
    Bon Any i mil petonets Susanna

    ResponElimina