A mi concretament hem varen regalar el rodó. Bé dons per estrenarlo vaig fer aquest ous que la veritat estan fets en un moment i a més queden molt originals.
Tenim dos opcions per fer-los o bé al micorones O bé al bany maria, però com que jo només en tinc un els vaig fer a microones.
INGREDIENTS:
1 ou per persona, en aquest cas 4
1 carbassó
Beicon
4 llesques de pa de baguette
- Primer tallem el cabassó amb la mandoline i el fem a la plancha.
- També passem per la plancha les tires de beicon.
- Agafem el motlle de LEKUE hi posem dos o tres rodanxes de carbassó al fons, un tosset de beicon i despres hi posem l'ou, hi tornem a posar ua capa de carbasso i una altre de beicon, el tapen i el posem al microones 1 minut, el temps dependrà si ens agrada molt o poc fet.
- Quan està cuit ja el podem desmotllar i anar pel seguent. Ho repetim tantes vegades com comensals siguem.
- Despres montem el plat, primer hi pose la rodanxa de pa, que pot ser torrada o xucada amb tomate, a sobre hi posem l'ou i per decorar jo hi vaig posar la meitat d'una tira de beicon enrollada, i amb el carbassó que hem va sobrar el vaig posar a la plata per acompanyar
- Com veieu una forma una mica diferent i ràpida de preparar uns ous, que a més ens permet posar-hi molts altres ingredients.
- Acompanyats d'una amanida o alguna altre cosa per picar; ja tenim un sopar ben bó i ràpid de fer.
Quines torrades mes xules! Quina fila que fan. Aquest motllo el tinc pendent de comprar! A veure si un dia m´escapo per Girona i el trobo!
ResponEliminaPetons
Veig que amb aquest motlle es poden fer meravelles! Quima, m'agrada molt els ingredients que hi has posat! Petons
ResponEliminaQuines torrades Quima!! Dignes dels millors bars de pintxos de Bilbao!!
ResponEliminaUn petó!
Uiiiiiiii qué bo!
ResponEliminaUnos montaditos realmente deliciosos, qué ricosss. beseitos
ResponEliminaAra mateix agafaría una torradeta d'aquestes...mmm... és una recepta fàcil, boníssima, molt bona de presentació i a més a més saludable!! Un petó!!
ResponEliminaQuima te de se mol bo mol, ben presentat i unes fotos perfectes.
ResponEliminaUna abraçada!!!
Anant de compres, he vist aquest motlles, ignorant de mi, no sabía per que es feien servir, ara si, i em penso que el compraré.
ResponEliminaLa recepta em sembla fantàstica, moltes gràcies !!
Un petonet !!
Laura jo tampoc sabia perque servien, incun quan m'el van regalar no sabia que si podia cuinar, fins que vaig llegir les instruccions i vaig veure que es podia fer servir per cuinar .........jejejejjej
EliminaQuima, i la dieta post-nadalenca??? Et passa com a mi ja estic farta de sopes, caldos, i verduretes... Un vici de recepta.
ResponEliminaMe gusta el jenjibre però no se si podria con esta tarta ya que suele ser una espècie un poco fuerte que no quiere decir sana ya que va genial para el colesterol...Ya me dirás.
ResponEliminaAquests motlles són tan divertits... i aquesta torrada em fa salivar!
ResponEliminaPetonets
Sandra
He vist aquest estri però no l'he fet servir... Tothom que el té el recomana i diu que va molt bé. La torrada sensacional!
ResponEliminaQuima, m'encanta aquesta recepta que has preparat amb el carabassó i el beicon. Em senbla que aquest moltlle l'amortitzaràs!
ResponEliminapetons
Quin goig que fan aquests ous, un motlle ben original!!!! una torrada moooooolt bona... Petons,
ResponEliminaEso sí que es un aperitivo rico, rico, me encanta
ResponEliminaBesos
quina torrada més bona!!!!
ResponEliminaPTNTS Dolça
Quin regal més guapo, i la torrada, saborosíssima!
ResponEliminaCombinació i presentació estupenda!Ve de gust tastar-ho! A reveure!
ResponEliminaM'agrada molt es un plat molt vistos y ben complet.
ResponEliminaUn abraç
Mare meva quina bona pinta, m'encanta la sobrassada, quina sort tenim de que ens facin aquests regals tant fantàstics !!
ResponEliminaHola Quima guapa tu
ResponEliminauna bona proposta, sana i saborosa
Bon Any i mil petonets Susanna