INGREDIENTS: (per a 4 persones)
6 porros
3 patates mitjanes
2 ó 3 pastenagues
pinyons (opcional)
- Primer netegem els porros i els tallem petits. Pelem les patates i les tallen a daus, el posem a l'olla a presió amb una mica d'aigua i sal. Tapem i ho deixem coure 10 minuts desde que comença a sortir el vapor. Si li deixem mes temps no passa res, ja que igualment s'ha de triturar.
- Ho triturem amb el minipimer . Ens ha de quedar una crema una mica espesa, per aixó si hi tenim massa suc de la cocció es millor que en traiem una mica, perqué no ens quedi massa liquida.
- Pelem les pastenagues amb un pelador i hem fem tires ben finetes, les posem en una paella amb oli d'oliva i les rossegem.
- Fem el mateix amb els pinyons.
- Emplatem i hi posem unes tiretes de pastenaga i pinyons.
- També hi podem posar cuadradets de pa fregits i trocets de formatge curat, amb l'escaldor de la crema el formatge queda cremós.
Ostres, voltant voltant, t'he trobat i em quedo de seguidora.
ResponEliminaHe fet un cop d'ull al blog i hi han moltes receptes que m'agraden. A més a més, una altra gironina gastroblogger. Si algun dia ens reunissim tots els gironins que tenim blogs de cuina en seriem una colla.
Si vols fer-me una visita: El que no mata engreixa, és el meu blog.
Salut
MAR
Hola Quima fa pocs dies que la vaig fer. Una clàssica boníssima!
ResponEliminam'agrada aquesta crema, ummmm que bona
ResponEliminam'encanten les cremes.. i aquesta te una pinta!!!!
ResponEliminaQue buena pinta tiene esa crema de puerros......... Se ve deliciosa....... Un beso :)
ResponEliminahttp://angiazucarycanela.blogspot.com
Una crema deliciosa i molt depurativa, Quima! Jo n'hi dic vichissoise, perquè la faig així com tu. Però no sé si encerto el nom. Petonet!
ResponEliminaYo también la compro y tiene recetas estupendas, a ti te ha quedado genial.besos
ResponEliminaM'encanta la crema de porros, queda gustosa i és molt sana. I ara calentona amb el fred es posa divinament...
ResponEliminaMe encanta ésta cremita. Ésta mañana cuando salí de casa había -8º, así que te imagina como apetece llegar a casa y tener un plato así de rico y calentito.
ResponEliminaBesos
M'encanten les cremes!! I més ara que fa fresqueta. Aquesta t'ha quedat molt bé, i amb la pastanaga i els pinyons ha d'estar boníssima!!!
ResponEliminaPetons!
Any nou, imatge nova!!!! ;) m'agraden moltíssim les cremes, toooooooooooootes! petonets
ResponEliminaUna crema lleugera, perfecta per aquests dies, mmm...
ResponEliminaTant aquesta recepta com la de la brandada són de la meva perdició...Les cremes sempre vénen de gust. I ara més que mai amb l´operació post-nadalenca
ResponEliminaQuanta raó, desprès de tanta cosa, aquesta crema és un luxe!!!
ResponEliminaPetons
Buenas noches Quima. Que crema de puerros y zanahorias mas rica que has preparado, quien la pillara para la cena de esta noche. Un plato muy suave y rico, pero con un sabor excelente.
ResponEliminaUn saludo y buen fin de semana paco
Me encanta tu cremita de puerros, es muy apetecible y más con este frío, y la presentación es maravillosa! El plato entra por la vista y al estomaguito le tiene que caer genial! una gozada!
ResponEliminaBesitos y feliz sábado!