En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

dimecres, 11 de gener del 2012

CREMA DE PORROS

Aquesta recepta l'he tret de la revista COCINA FACIL de LECTURAS, i la veritat es que després d'aquestes festes m'ha semblat ideal . A la recepta original anava acompanyada de formatge arrebossat, però jo o l'hi he posat i així ha quedat més lleuguera.
INGREDIENTS: (per a 4 persones)
6 porros
3 patates mitjanes
2 ó 3 pastenagues
pinyons (opcional)
  • Primer netegem els porros i els tallem petits. Pelem les patates i les tallen a daus, el posem a l'olla a presió amb una mica d'aigua i sal. Tapem i ho deixem coure 10 minuts desde que comença a sortir el vapor. Si li deixem mes temps no passa res, ja que igualment s'ha de triturar.
  • Ho triturem amb el minipimer . Ens ha de quedar una crema una mica espesa, per aixó si hi tenim massa suc de la cocció es millor que en traiem una mica, perqué no ens quedi massa liquida.
  • Pelem les pastenagues amb un pelador i hem fem tires ben finetes, les posem en una paella amb oli d'oliva i les rossegem. 
  • Fem  el mateix amb els pinyons. 
  • Emplatem i hi posem unes tiretes de pastenaga i pinyons. 
  • També hi podem posar cuadradets de pa fregits i trocets de formatge curat, amb l'escaldor de la crema el formatge queda cremós.
Espero que us agradi.....................BON PROFIT !!!!!

16 comentaris:

  1. Ostres, voltant voltant, t'he trobat i em quedo de seguidora.
    He fet un cop d'ull al blog i hi han moltes receptes que m'agraden. A més a més, una altra gironina gastroblogger. Si algun dia ens reunissim tots els gironins que tenim blogs de cuina en seriem una colla.

    Si vols fer-me una visita: El que no mata engreixa, és el meu blog.

    Salut
    MAR

    ResponElimina
  2. Hola Quima fa pocs dies que la vaig fer. Una clàssica boníssima!

    ResponElimina
  3. m'agrada aquesta crema, ummmm que bona

    ResponElimina
  4. m'encanten les cremes.. i aquesta te una pinta!!!!

    ResponElimina
  5. Que buena pinta tiene esa crema de puerros......... Se ve deliciosa....... Un beso :)

    http://angiazucarycanela.blogspot.com

    ResponElimina
  6. Una crema deliciosa i molt depurativa, Quima! Jo n'hi dic vichissoise, perquè la faig així com tu. Però no sé si encerto el nom. Petonet!

    ResponElimina
  7. Yo también la compro y tiene recetas estupendas, a ti te ha quedado genial.besos

    ResponElimina
  8. M'encanta la crema de porros, queda gustosa i és molt sana. I ara calentona amb el fred es posa divinament...

    ResponElimina
  9. Me encanta ésta cremita. Ésta mañana cuando salí de casa había -8º, así que te imagina como apetece llegar a casa y tener un plato así de rico y calentito.
    Besos

    ResponElimina
  10. M'encanten les cremes!! I més ara que fa fresqueta. Aquesta t'ha quedat molt bé, i amb la pastanaga i els pinyons ha d'estar boníssima!!!
    Petons!

    ResponElimina
  11. Any nou, imatge nova!!!! ;) m'agraden moltíssim les cremes, toooooooooooootes! petonets

    ResponElimina
  12. Una crema lleugera, perfecta per aquests dies, mmm...

    ResponElimina
  13. Tant aquesta recepta com la de la brandada són de la meva perdició...Les cremes sempre vénen de gust. I ara més que mai amb l´operació post-nadalenca

    ResponElimina
  14. Quanta raó, desprès de tanta cosa, aquesta crema és un luxe!!!

    Petons

    ResponElimina
  15. Buenas noches Quima. Que crema de puerros y zanahorias mas rica que has preparado, quien la pillara para la cena de esta noche. Un plato muy suave y rico, pero con un sabor excelente.
    Un saludo y buen fin de semana paco

    ResponElimina
  16. Me encanta tu cremita de puerros, es muy apetecible y más con este frío, y la presentación es maravillosa! El plato entra por la vista y al estomaguito le tiene que caer genial! una gozada!
    Besitos y feliz sábado!

    ResponElimina