Be seguirem per ordre i ara anirem pel segon plat. Ja que sempre que faig una celebració m'agrada preparar un bon aperitiu, però dels que s'han de cuinar plats i platets i desprès ja fer un plat principal directament..
Així que aquesta vegada no hem vaig complicar massa i vaig comprar aquest rodons de pollastre que ja venen preparar a les botigues la SIRENA, jo vaig agafar el cru, ja que m'agrada courel al meu aire.
En vaig fer dos, però la veritat es que rendeixen molt .
INGREDIENTS:
1 rodo de pollastre farcit de LA SIRENA ( ni ha amb diferents farcits)
oli d'oliva
8 cebes petites
caldo i vi d'oporto.
- Primer posem l'oli en una paella I rossegem el rodó. Quan el tenim ben rosset hi afegim una mica de brou o aigua i el deixem que es vagi couent poc a poc.
- Pelem les cebes i les posem a la cassola enteras, perquè es vagin couent. Si veiem que es queda sensa sucu hi afegim més brou. Millor anar-jo afegim poco a poc el brou que no toc d'una vegada.
- Quan veiem que les seves ja son cuites, les retirem, així ens queden senceres, ja que el pollastre necessitara més cocció.
- quasi al final de la cocció hi vaig tirar una copa de vi oporto i vaig deixar que es reduís.
- El dexem que es refredi bé, millor fer-ho un dia per l'altre i així el podrem tallar perfectament.
- A l'endemà li taiem la malla que porta i el tallem a rodanxes de mig cm. més ó menys i els posem a la mateixa cassola que l'hem rostit.
- Hi tornem a posar les seves i només en caldra escalfar-lo a l'hora de servir-lo.
Es un tipus de carns que queda molt fineta i passa molt bé .
Ho podem fer amb un o dos dies d'antelació i encara es més gustós. Jo el vaig rostir el divendres al vespre, el disabte el vaig tallar i així el diumenge només vaig tenir que escalfar-ho.
Quima això te ser molt bo... t'ha quedat perfecte.
ResponEliminaUna abraçada!!!
Que bo quima, el vi d'oporto hi deu donar molt bona aroma... i amb dàtils gairebé m'agrada més que amb prunes, que és com normalment el faig jo. M'ho apunto! Bon segon plat. Petons
ResponEliminaQue bueno su aspecto!!!
ResponEliminaQue bo Quima, i quina gana m'entra només de veure les fotos, déu estar deliciós amb aquesta salseta!
ResponEliminaPetons
Qué rollo de carne más rico te ha quedado. besitossss
ResponEliminaAquests pollastres farcits de la Sirena queden molt bons! Jo el rosteixo al forn i també ens agrada molt. amb la salseta de l'oporto ha de quedar molt gustós.
ResponEliminaOstres, no els he provat mai... i la veritat és que tenen bona pinta, els hauré de comprar algun dia! Aquesta salseta es veu irresistible!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Amb beicon i dàtils són deliciosos, però aqui qui mana és la salseta, oi?
ResponEliminaTiene una pinta exquisita!!!
ResponEliminaLa presentación muy buena.
Un saludo
Noia, aquest platet entra pels ulls!, es veu molt fi. Així amb la mica de salseta i les cebetes no li cal res més. A reveure.
ResponEliminaFa una pinta exquisida! I ben senzill de preparar. A més a més, hi incorpora verdura, que a Esfruita ens apassiona, per tant, ens ha encantat la teva recepta!
ResponEliminaNosaltres avui al bloc d'ESfruita proposem un porc amb fruits vermells. T'animem a entrar-hi i fer-hi una ullada! www.esfruita.com/assessorem/porc-rostit-amb-fruits-vermells
Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com
També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.