INGREDIENTS:
Sigrons ( la quantitat segons els que siguem)
1 pebrot verd
1 ceba
pebrot vermell
dauets de beicon
- Els sigrons els podem coure nosaltres o poden ser comprats ja cuits ( en el meu cas eren comprats cuits) Jo normalment n'agafo uns 200 grs. per persona aprox.
- primer tallem la ceba i el pebrots a trosset, no han de ser molt petits, i els saltegem en una paella amb oli d'oliva.
- Quan estigui pochat hi posem el beicon i ho deixem que s'acabi de rossejar.
- Un cop tinguem les verdures cuites I afegim els sigrons ja cuits i ho saltegem dos minuts tot plegat.
- Ho emplatem i ja tenim un primer plat bo, variat i rapidet de fer.
També podriem fer servir un pot de sigrons d'aquest que ja venen cuits, si son de bona qualitat sempre ens poden solucionar un imprevist.
Els cigrons són una solució ràpida i barata... i molt bona, per cert! A l'estiu me'n faig uns farts tipus amanida. Molt bona la teva. Benvinguda de nou, Quima.
ResponEliminaUysssssssss,esto si que no Quima...........esto no lo hago ni de palo, ejjjjjke.......¡¡¡odio los garbanzos desde cria¡¡¡ (y el caso es que en casa les encantan).
ResponEliminaBsts
Quima! Un clàssic fabulós
ResponEliminaQue buenos estos garbanzos, perdona si te había medio perdido, pero tuve problemas con mi blog roll y se me escapo alguna que otra recta, pero ya estoy al día de nuevo.
ResponEliminaUn saludo!!
Sóc més de llenties o mongetes, els cigrons me'ls miro de lluny 8( molts petonets guapa
ResponEliminaTe han quedado riquísimos. besitossssws
ResponEliminaque bons!!!! els cigrons son un dels plats preferits del meu fill....
ResponEliminapetons
carmen
Quina bona pinta!! Els cigrons amb amanides fredes o calentes són ideals!!
ResponEliminaQuima, t'ha quedat molt be, unes fotos molt macàs.
ResponEliminaFins aviat.
Ramon
aquets cigrons, m'encanten
ResponEliminaÉs una de les llegums que més m´agraden i són molt agraïdes tant per fer plats calents com freds a l´ estiu. El toc amb dauets de beicon m´agradat. A la propera n' afegiré.
ResponEliminaBen bons i fàcils aquests cigrons !!! jo faig llegums cada divendres, així que m´has ajudat a variar una mica la versió d´aquesta setmana. Ens agraran segur. Petons,
ResponEliminaBuenas tardes Quima. Unos garbanzos salteados con esas verduritas y el beicon, con una pinta buenísima, dan ganas de meter la cuchara por el monitor.
ResponEliminaUn saludo Paco
Tindriem que menjar llegum mes a sobint.
ResponEliminaEs un plat complert i sa.
Jo esls faig molt semblants
Petonets
Como bien dices un plato recomendable parta cualquier dia del año....me encanta ver este tipo de recetas.
ResponEliminaBesos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Aquesta mena de receptes m'encanten, una cosa senzilla de fer, però molt bona, m'agrada molt l'aspecte que té!!
ResponEliminaT'he deixat un premi al meu blog ;)
Petons!
UNa recepta senzilla i ben sana!
ResponElimina