Divendres passat va ser el meu cumple i avui ho hem celebrat amb els mesu fills i la meva nora; així que en unes entrades us aniré posant algunes de les coses que he fet pel dinar d'avui.
El dia que vaig veure el video que THE MJ COOKING SOW, habia gravat a casa de la Neus del blog COCINANDO CON NEUS, vaig tenir desseguida clar que les propostes d'aperitius que ens habia proposat les faria segur. Així que que aprofitant que era el meu cumple, ja vaig decidir que ho faria d'aperitiu.
Aquets rotllos de pebrot hi formatge son bonissims i a més fàcils de fer i com que s'han d'estar tota la nit a la nevera, al moment de menjarlos només els has d'enfornar i llestos.
INGREDIENTS:
10 llesques de pa de motlle sense crosta
1 pebrot vermell escalibat
60 grs. de fotmatge chedar ratllat.
30 grs. de formatge parmeà ratllat.
1 cullarada sopera de mahonesa
1 cullaradeta de julivert
1 cullaradeta d'orenga
1 cullaradeta de romaní ( aqui m'he equivocat tenia que ser farigola )
sal i pebre
pebre vermell
- Agafem el pebrot escalibat ben net i el posem al got de la picadora, i afegim el formatge; la maionesa i les herbes, hi posem una mica de pebre i ho triturem tot plegat.
- Amb rodet de cuinat aplanem les llesques de pa i amb una cullera hi posem per sobre la barreja, sense que ens arribi als costats.
- Els enrotllem i els tanquem amb un escuradents a cada costat.
- Amb un ganivet els partim per la meitat.
- El posem dintre un taper o amb una plata tapada amb paper fils I els deixem a la nevera a reposar tota la nit.
- Escalfem el forn a 180 º els enpolsinem amb el pebre vermell i els enfornem durant 10 minuts.
No m'estranya que hagin volat, jo també en picaria uns quants ara.
ResponEliminaque buenos rollitos
ResponEliminaJo també el vaig veure aquest video i crec que queden molt resultons!!!
ResponEliminaja els vaig veure i em van agradar molt, veient els teus m´animaré a fer-los!!!petonets
ResponEliminaMoltes felicitats per el teu cumple.
ResponEliminaFins demà.
Ramon
Bona nit Joaquima. La teva cuina molt bona...!!!
ResponEliminaUna saluació d'en Joaquim Itoiz.
http://www.gizurdeme.net
Han de ser deliciosos, un bon aperitiu!
ResponEliminaPer molts anys! uns rotllets boníssims per a començar a fer gana, segur que van volar!! han d'estar molt bons.
ResponEliminaSi t´agrada el formatge aquests tenen l´èxit assegurat. Felicitats!
ResponEliminaQueden molt bons, a casa també van volar.
ResponEliminaEl panko el compro a Barcelona, a una botiga asiàtica, per aquí no ho he trobat.
Petonets
Gracies carmen!!! Diré a la meva filla que m'ho miri.
Eliminapetons
Per molts anys guapa!!!! continua gaudint del teu aniversari i de la familia.. Amb aquests rotllets segur que els has conquistat. Petons,
ResponEliminaFelicidades lo primero!!!!!
ResponEliminaUn autentico placer el poder visitarte y ver semana tras semana unas fantasticas recetas como las que nos preparas.
Besos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
I no m'extranya, a casa també volarien!!! Esperem els següents plats, guapa!
ResponEliminaQuima molte felicitats per el teu aniversari.
ResponEliminaDe los rollos te diré que les tenía echado el ojo pues tienen que estar ricos de verdad cuando se los vi a Neus me quede con ellos.
Besos
En prenc nota perquè tenen de ser molt bons.
ResponElimina