A l'hora de fer el pastis vaig voler fer alguna cosa que agradés a tothom i no hem portés massa feina ni m'estresses, així que vaig optar per la pasta de full amb crema que aixó segur que a tots ens agrada.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full fresca de la cocinera ( que es rodona)
crema pastissera( la recepta aqui )
fruites variades , jo vaig fer servir maduixes, kiwis i una cirera verda
1 ou
- Primer fem la crema pastissera , segons la recepta I millor si la tenim feta del dia abans; ja que com més freda sigui millor ens anirà. ( jo le vaig fer el dia anterior al vespre i la vaig deixar a la nevera a dins la màniga pastissera fins el moment de fer-la servir)
- Després agafem la làmina de pasta de full i folrem amb ella un motllo rodo, d'aquest de tarta. Punxem la pasta de full amb una forquilla, la pintem, amb ou batut i hi posem a sobre un cercle de paper d'anar al forn i a sobre hi posem llegums, perquè no s'infli.
- Quan veiem que el voltant ja està daurat traiem les llegums i li deixem una estoneta més perquè ens quedi ben daurada i cuita del mig.
- Quan tenim la pasta de full freda agafem la crema que tenim a la nevera I li posem per tota la tarta. Llavors hi posem la fruita que hagim escollit i li fem la decoració i forma que més ens agradi.
Tot un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat. I amb aquests colors et va quedar molt vistosa. Un gran menú d'aniversari!!!
ResponEliminaQue guapos estais y que gueno todo lo que haces ,,,seguro la tarta estaba ¨¨pa comersela ¨¨,,ja,ja,ja muchos besicos ,,,,
ResponEliminaAquest pastís sempre triomfa, hi ha algú a qui no li agradi? Estàs estuenda bufant espelmes!
ResponEliminaPetons
Sandra
Quina foto més xula amb els postres i le espelmes!, felicitats!!!. Aquest pastís sempre és una temptació oi?, (un cop en vaig fer una semblant però vaig coure una mica la crema al forn...no sé si realment canvia molt la recepta...)Una abraçada!
ResponEliminaMoltes felicitats! Un gran pastís que fa primavera. Segur que no va quedar cap engruna.
ResponEliminaQuin pastís més bo, i quins colors! aquests si que són fotogènics, oi?
ResponEliminaMoltes felicitats, estàs guapíssima! Segur que va ser un dia molt feliç!
Una forta abraçada!
Què bo el pastís Quima!! Segur que no va quedar ni una engruna! I estàs molt guapa a la foto, quin goig que fas!!
ResponEliminaPetons
Felicitats!!! un pastís delicios que no falla mai!!! Muaks
ResponElimina