En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

divendres, 23 de març del 2012

TARTA DE PASTA DE FULL AMB CREMA I FRUITES

Bé ara comencerem amb les postres que vaig fer pel meu aniversari i així ja acabo, que aixó semblara un serial radiofonic.
A l'hora de fer el pastis vaig voler fer alguna cosa que agradés a tothom i no hem portés massa feina ni m'estresses, així que vaig optar per la pasta de full amb crema que aixó segur que a tots ens agrada. 
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full fresca de la cocinera ( que es rodona)
crema pastissera( la recepta aqui )
fruites variades , jo vaig fer servir maduixes, kiwis i una cirera verda
1 ou

  • Primer fem la crema pastissera , segons la recepta I millor si la tenim feta del dia abans; ja que com més freda sigui millor ens anirà.  ( jo le vaig fer el dia anterior al vespre i la vaig deixar a la nevera a dins la màniga pastissera fins el moment de fer-la servir)
  •  Després agafem la làmina de pasta de full i folrem amb ella un motllo rodo, d'aquest de tarta. Punxem la pasta de full amb una forquilla, la pintem, amb ou batut i hi posem a sobre un cercle de paper d'anar al forn i a sobre hi posem llegums, perquè no s'infli.
  • Quan veiem que el voltant ja està daurat traiem les llegums i li deixem una estoneta més perquè ens quedi ben daurada i  cuita del mig.
  • Quan tenim la pasta de full freda agafem la crema que tenim a la nevera I li posem per tota la tarta. Llavors hi posem la fruita que hagim escollit i li fem la decoració i forma que més ens agradi.  
 Con veieu unes postres ben bones i ben fàciles de fer.
Només té un inconvenient es que les espelmes que hem varen regalar no s'hi aguantaven, ja que tenien un pal llar com una piruleta; però això ho van solucionar clavant-les en uns vassets de mouse de taronja que vaig fer.

8 comentaris:

  1. Tot un clàssic sensacional que té l'èxit assegurat. I amb aquests colors et va quedar molt vistosa. Un gran menú d'aniversari!!!

    ResponElimina
  2. Que guapos estais y que gueno todo lo que haces ,,,seguro la tarta estaba ¨¨pa comersela ¨¨,,ja,ja,ja muchos besicos ,,,,

    ResponElimina
  3. Aquest pastís sempre triomfa, hi ha algú a qui no li agradi? Estàs estuenda bufant espelmes!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  4. Quina foto més xula amb els postres i le espelmes!, felicitats!!!. Aquest pastís sempre és una temptació oi?, (un cop en vaig fer una semblant però vaig coure una mica la crema al forn...no sé si realment canvia molt la recepta...)Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats! Un gran pastís que fa primavera. Segur que no va quedar cap engruna.

    ResponElimina
  6. Quin pastís més bo, i quins colors! aquests si que són fotogènics, oi?
    Moltes felicitats, estàs guapíssima! Segur que va ser un dia molt feliç!
    Una forta abraçada!

    ResponElimina
  7. Què bo el pastís Quima!! Segur que no va quedar ni una engruna! I estàs molt guapa a la foto, quin goig que fas!!
    Petons

    ResponElimina
  8. Felicitats!!! un pastís delicios que no falla mai!!! Muaks

    ResponElimina