No han quedar com jo volia però bonissimes si que hi han quedat.
No m'han sortit com jo colia; pero han quedat igual de bons: Jo volia fer cistellets de pasta de full, però al pujar han quedat mes com uns pastisset, que no com cistellets.
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (la meva del lidl)
crema pastissera
maduixes
- He agafat un motlle,de silicona, de fer pastissets, d'aquest que n'hi van 6. Amb un aro més gran tallem rodones de pasta de full i les posem a dintre el motllo, com si el volguessim folrar.
- Pintem la pasa de full amb ou batut i l'he puntat amb una forquilla; encara que no m'ha servit de res.
- Escalfem el forn a 170 º dalt i baix i aire calent i hi posem la pasta de full, fins que estigui ben dauradeta:
- Mentre tenim la pasta de full al forn fem la crema pastissera i la posem dins una mànega pastissera i la deixem a la nevera fins que s'hagi refredat; jo l'hi deixat unes 3 hores.
ANEM A MUNTAR ELS PASTISSETS
Agafem la pasta de full, si cal enfonsem amb un ganivet la part central, a fi de que ens quedi com un voulavent i l'omplim de crema pastissera
A sobre hi posem trossets de maduixes , ho empolsinem amb una mica de sucre fi per sobre i ja tenim les postres fetes.
Espero que us haguin agradat
Qué pastel tan rico, una combinación deliciosa
ResponEliminaBesos
QUIMA, DELICIOSOS ESTOS PASTISSETS.
ResponEliminaQuima, t'han quedat molt be i tenen que ser molt bons.
ResponEliminaFins aviat.
Ramon
Quima tenen aquella bona mida que es menjen d'una caixalada. Amb la crema i les maduixes!!!!
ResponEliminaA banda de bonics, aquests cistellets han d'estar bonísssims!
ResponEliminaA mi m'agraden així, com pastissets! Molt més original, encara que sigui per accident! La crema i les maduixes és una combinació fantàstica, Quima. Petonet!
ResponEliminaWOOOOOO yo quieeeeeeeeerooooo jajajja
ResponEliminapetons
carmen
Quima, segur que eren boníssims...La propera vegada a part de punxar-los i requepunxar-los( marges inclosos) posa-hi llegums perquè facin pes i no pugin...;-D
ResponEliminaT'han quedat guapíssims, una molt bona idea de presentació!
ResponEliminaUns cistellets ben bonics. La combinació de crema amb fruites sempre és molt encertada, i la presentació preciosa! A reveure Quima!
ResponEliminaEstos pastelitos individuales me encantan, besitosss
ResponEliminaM'encanta la pasta de full i amb les maduixes queden super simpàtiques!
ResponEliminaUna abraçada,
Mónica-Recetas de Mon
Fan molt patxoca, i pasta de full amb crema i fruita sempre és una combinació deliciosa!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Quima una receta y una presentación de autentico lujo....diria mas de gran repostera...la crema con las fresas una combinación estupenda....
ResponEliminafelicidades !!!!!
besos
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Buenas noches Quima. Creo que te han quedado perfectos, aparte de que tienen que estar buenísimos, con esa crema y las fresas que le has puesto, un postre exquisito.
ResponEliminaUn saludo Paco
Quimma! mira que son bones les maduixes amb crema!!! i posades així encara mes!! Petons
ResponEliminaque bons!!!
ResponEliminaSempre relaciono les maduixes amb la nata, però amb crema també han d´estar mooooooooooooolt bones. Les faré.. Petons,
ResponEliminaEnara que no hagin quedat com volies, t' han quedat molt bé, fan molt bona pinta!
ResponEliminaQuina bona pinta el disseny es lo de menys lo important és que sigui bo aquests en tenen tota la pinta!!!
ResponEliminaMmmmmmmmm que rico!!!
ResponEliminaUn saludo
T'han quedat moníssims Quima, m'agradan molt!! I a més la maduixa em perd, si me'ls poses devant em menjaria mitja dotzena!!
ResponEliminaPetons
Un postre que siempre queda bien y es que ahora las fresas están riquísimos.
ResponEliminaSaludos
M'encanten aquestes tartaletes de pasta de full amb crema i fruita fresca. Amb maduixes queden delicioses! Fan molt de goig, Quima!
ResponEliminaPetonets!
Anna