En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 4 de març del 2012

PASTISSET DE PASTA DE FULL AMB CREMA I MADUIXES

Ara ja les maduixes comencen a ser bones, no estan al punt optim, però quan les veus ja vene ganes de menjar-ne: Així que les postres que avui us porto havien de ser amb maduixes.
No han quedar com jo volia però bonissimes si que hi han quedat.
No m'han sortit com jo colia; pero han quedat igual de bons: Jo volia fer cistellets de pasta de full, però al pujar han quedat mes com uns pastisset, que no com cistellets. 
INGREDIENTS:
1 làmina de pasta de full (la meva del lidl)
crema pastissera 
maduixes
  • He agafat un motlle,de silicona, de fer pastissets, d'aquest que n'hi van 6. Amb un aro més gran tallem rodones de pasta de full i les posem a dintre el motllo, com si el volguessim folrar. 
  • Pintem la pasa de full amb ou batut i l'he puntat amb una forquilla; encara que no m'ha servit de res. 
  • Escalfem el forn a 170 º dalt i baix i aire calent i hi posem la pasta de full, fins que estigui ben dauradeta: 
  • Mentre tenim   la pasta de full al forn fem la crema pastissera i la posem dins una mànega pastissera i la deixem a la nevera fins que s'hagi refredat; jo l'hi deixat unes 3 hores. 
ANEM A MUNTAR ELS PASTISSETS
Agafem la pasta de full, si cal enfonsem amb un ganivet la part central, a fi de que ens quedi com un voulavent i l'omplim de crema pastissera
A sobre hi posem trossets de maduixes , ho empolsinem amb una mica de sucre fi per sobre i ja tenim les postres fetes. 
Espero que us haguin agradat

24 comentaris:

  1. Qué pastel tan rico, una combinación deliciosa
    Besos

    ResponElimina
  2. QUIMA, DELICIOSOS ESTOS PASTISSETS.

    ResponElimina
  3. Quima, t'han quedat molt be i tenen que ser molt bons.
    Fins aviat.
    Ramon

    ResponElimina
  4. Quima tenen aquella bona mida que es menjen d'una caixalada. Amb la crema i les maduixes!!!!

    ResponElimina
  5. A banda de bonics, aquests cistellets han d'estar bonísssims!

    ResponElimina
  6. A mi m'agraden així, com pastissets! Molt més original, encara que sigui per accident! La crema i les maduixes és una combinació fantàstica, Quima. Petonet!

    ResponElimina
  7. WOOOOOO yo quieeeeeeeeerooooo jajajja
    petons
    carmen

    ResponElimina
  8. Quima, segur que eren boníssims...La propera vegada a part de punxar-los i requepunxar-los( marges inclosos) posa-hi llegums perquè facin pes i no pugin...;-D

    ResponElimina
  9. T'han quedat guapíssims, una molt bona idea de presentació!

    ResponElimina
  10. Uns cistellets ben bonics. La combinació de crema amb fruites sempre és molt encertada, i la presentació preciosa! A reveure Quima!

    ResponElimina
  11. Estos pastelitos individuales me encantan, besitosss

    ResponElimina
  12. M'encanta la pasta de full i amb les maduixes queden super simpàtiques!
    Una abraçada,

    Mónica-Recetas de Mon

    ResponElimina
  13. Fan molt patxoca, i pasta de full amb crema i fruita sempre és una combinació deliciosa!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  14. Quima una receta y una presentación de autentico lujo....diria mas de gran repostera...la crema con las fresas una combinación estupenda....
    felicidades !!!!!
    besos
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  15. Buenas noches Quima. Creo que te han quedado perfectos, aparte de que tienen que estar buenísimos, con esa crema y las fresas que le has puesto, un postre exquisito.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  16. Quimma! mira que son bones les maduixes amb crema!!! i posades així encara mes!! Petons

    ResponElimina
  17. Sempre relaciono les maduixes amb la nata, però amb crema també han d´estar mooooooooooooolt bones. Les faré.. Petons,

    ResponElimina
  18. Enara que no hagin quedat com volies, t' han quedat molt bé, fan molt bona pinta!

    ResponElimina
  19. Quina bona pinta el disseny es lo de menys lo important és que sigui bo aquests en tenen tota la pinta!!!

    ResponElimina
  20. T'han quedat moníssims Quima, m'agradan molt!! I a més la maduixa em perd, si me'ls poses devant em menjaria mitja dotzena!!
    Petons

    ResponElimina
  21. Un postre que siempre queda bien y es que ahora las fresas están riquísimos.
    Saludos

    ResponElimina
  22. M'encanten aquestes tartaletes de pasta de full amb crema i fruita fresca. Amb maduixes queden delicioses! Fan molt de goig, Quima!

    Petonets!
    Anna

    ResponElimina