INGREDIENTS:
Nius de pasta (jo n'hi vaig posar 2 per persona)
gambes pelades congelades
alls tendres
1 carxofa
Oli d'oliva, crema de llet, formatge ratllat i especies al gust
- Posem la pasta a bullir en una olla amb abundant aigua i sal, aprox. uns 12 minuts.
Quan està cuita l'escorrem i la reservem. - En una paella, hi posem una mica d'oli d'oliv ai hi posem les gambes, les deixem que treguin tota l'aigua i quan ja ens quedi la paella sense gens de suc i afegim una mica d'oli hi hi posem el alls tendres tallats a trocets I ho deixem que es vagi couent.
- Quant ho tinguem cuit hi afegim la crema de llet, ho remenem bé hi ho deixem coure una estoneta. Hi afegim especies al gust.
- Netegem les carxofes i les tallem ben fines. Les couem en una paella amb abundant oli ben calent. Quan estiguin ben daurades i cruixents, les traiem i le sposem sobre papaer de cuina per treure l'excés d'oli.
ARA MUNTAREM EL PLAT:
Primer hi posem els nius de pasta, al mig hi posem la barreja de gambes, alls tendres i crema de llet,i ho decorem amb xips de carxofa.
Per sobre hi posem una mica de formatge ratllat, al gust hi una mica d'orenge o altres especiés, i ja tenim el plat llest per menjar.
BON PROFIT !!!
Sigui una recepta de la setmana passada o d'aquesta, té una pinta exquisita!!
ResponEliminaQuima, m'ha agradat molt aquesta combinació, sobretot les gambes amb carxofes! Amb un bon acompanyament, unes tallarines poden ser tot un plat de luxe. Petons
ResponEliminaMe encanta la pasta y esta receta es una delicia
ResponEliminaBesos y feliz semana
Quima ….T'ha quedat perfecta.
ResponEliminaFins aviat
Combinar la pasta amb el marisc m'encanta, queda una salsa super gustosa. I les xips de carxofa donen el toc elegant al plat.
ResponEliminaQuima, com m'agradaria trobar-me un platet d'aquesta pasta avui per dinar!!quina pinta!!!
ResponEliminaTot el que porta m´encanta!!! ho faré aviat, tinc de tot!!!Muaks
ResponEliminaQuina combinació d´ingredients més guapa! i no és gens complicada fer aquesta recepta, oi?
ResponEliminaM'encanta la pasta!! I aquesta recepta em sembla tan bona.... l'hauré de provar!
ResponEliminaMe encanta la pasta y esta combinación es espectacular!!!!
ResponEliminaMuchisimas gracias por tus comentarios en mi blog
Un beso y feliz semana
Miguel
lareposteriademiguel.blogspot.com
Un niu amb la quantitat justa de palla. M'agrada molt el muntatge i per descomptat els ingredients. La carxofa és bona cuinada de totes les maneres!
ResponEliminaBuenos días Quima. Que plato de pasta mas rico que has preparado con las gambas, tiene que estar de lujo. Que suerte tienen en tu casa con las comiditas tan buenas que les preparas.
ResponEliminaUn saludo Paco
Mmmm... quina pinta aquest plat de pasta! M'encanta que porti carxofes, alls tendres i gambes, trobo que ha de combinar genial!
ResponEliminaPetons
Sandra
Un plat de pasta molt bo, que sempre ve de gust!
ResponEliminaHola QUIMA, he tardado mucho tiempo en venir desde que dejaste un comentario en mi cocina pero dicen en mi pueblo que nunca es tarde si la dicha es buena con lo que ya estoy aquí! y me hago seguidora para no perderme ninguna de tus nuevas publicaciones ;)
ResponEliminaésta pasta tiene una pinta estupenda!
Besos
Tots tenim èpoques més productives que altres, és per això que va bé tenir alguna recepta guardada per quan ens relaxem!!
ResponEliminaSer menys productiu no vol dir que o cuinem, vol dir que fem coses que ja tenim publicades, veritat???? :-D
M'encanta aquest platet de pasta que ens has fet!
PTNTS
Dolça