En aquest blog hi trobareu tots el meus experiments a la cuina. Algunas receptes son meves; altres tretes de llibres i revistas de cuina i també m'inspiro en els vostres blogs.
Si hem desixeu els vostres comentaris o simplement paseu a visitar-me , de totes maneres sigueu Benvingud@s.

-----------------------------------------------------------------------------------
En este blog encontrareis todos mis experimentos en la cocina. Algunas recetas son mias, otras sacadas de libros i revistas de cocina y como no tambien me inspiro vuestros blogs.
Si me dejais vuestros comentarios o simplemente me visitais, de todas formas sed Bienvenid@s

Seguidors

diumenge, 26 de febrer del 2012

NIUS DE PASTA AMB GAMBETES, ALLS TENDRES I CHIPS DE CARXOFA

Despres del intens cap de setmana passat, culinariament parlant, he de reconèixer que tan aquesta setmana pasada com aquest cap de setmana l'activitat culinaria ha estat nula ................bé quan dic nula hem refereixo a res d'interesant o nou per posar al blog, així que la recepta que us porto avui es de la setmana pasada.
INGREDIENTS:
Nius de pasta (jo n'hi vaig posar 2 per persona)
gambes pelades congelades
alls tendres
1 carxofa
Oli d'oliva, crema de llet, formatge ratllat i especies al gust
  • Posem la pasta a bullir en una olla amb abundant aigua i sal, aprox. uns 12 minuts.
    Quan està cuita l'escorrem i la reservem.
  • En una paella,  hi posem una mica d'oli d'oliv ai hi posem les gambes, les deixem que treguin tota l'aigua i quan ja ens quedi la paella sense gens de suc i afegim una mica d'oli hi hi posem el alls tendres tallats a trocets I ho deixem que es vagi couent. 
  • Quant ho tinguem cuit hi afegim la crema de llet, ho remenem bé hi ho deixem coure una estoneta. Hi afegim especies al gust. 
  • Netegem les carxofes i les tallem ben fines. Les couem en una paella amb abundant oli ben calent. Quan estiguin ben daurades i cruixents, les traiem i le sposem sobre papaer de cuina per treure l'excés d'oli.
ARA MUNTAREM EL PLAT:
Primer hi posem els nius de pasta, al mig hi posem la barreja de gambes, alls tendres i crema de llet,i ho decorem amb xips de carxofa.
Per sobre hi posem una mica de formatge ratllat, al gust hi  una mica d'orenge o altres especiés, i ja tenim el plat llest per menjar. 
BON PROFIT !!!

16 comentaris:

  1. Sigui una recepta de la setmana passada o d'aquesta, té una pinta exquisita!!

    ResponElimina
  2. Quima, m'ha agradat molt aquesta combinació, sobretot les gambes amb carxofes! Amb un bon acompanyament, unes tallarines poden ser tot un plat de luxe. Petons

    ResponElimina
  3. Me encanta la pasta y esta receta es una delicia
    Besos y feliz semana

    ResponElimina
  4. Quima ….T'ha quedat perfecta.
    Fins aviat

    ResponElimina
  5. Combinar la pasta amb el marisc m'encanta, queda una salsa super gustosa. I les xips de carxofa donen el toc elegant al plat.

    ResponElimina
  6. Quima, com m'agradaria trobar-me un platet d'aquesta pasta avui per dinar!!quina pinta!!!

    ResponElimina
  7. Tot el que porta m´encanta!!! ho faré aviat, tinc de tot!!!Muaks

    ResponElimina
  8. Quina combinació d´ingredients més guapa! i no és gens complicada fer aquesta recepta, oi?

    ResponElimina
  9. M'encanta la pasta!! I aquesta recepta em sembla tan bona.... l'hauré de provar!

    ResponElimina
  10. Me encanta la pasta y esta combinación es espectacular!!!!
    Muchisimas gracias por tus comentarios en mi blog
    Un beso y feliz semana
    Miguel
    lareposteriademiguel.blogspot.com

    ResponElimina
  11. Un niu amb la quantitat justa de palla. M'agrada molt el muntatge i per descomptat els ingredients. La carxofa és bona cuinada de totes les maneres!

    ResponElimina
  12. Buenos días Quima. Que plato de pasta mas rico que has preparado con las gambas, tiene que estar de lujo. Que suerte tienen en tu casa con las comiditas tan buenas que les preparas.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  13. Mmmm... quina pinta aquest plat de pasta! M'encanta que porti carxofes, alls tendres i gambes, trobo que ha de combinar genial!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  14. Un plat de pasta molt bo, que sempre ve de gust!

    ResponElimina
  15. Hola QUIMA, he tardado mucho tiempo en venir desde que dejaste un comentario en mi cocina pero dicen en mi pueblo que nunca es tarde si la dicha es buena con lo que ya estoy aquí! y me hago seguidora para no perderme ninguna de tus nuevas publicaciones ;)

    ésta pasta tiene una pinta estupenda!

    Besos

    ResponElimina
  16. Tots tenim èpoques més productives que altres, és per això que va bé tenir alguna recepta guardada per quan ens relaxem!!
    Ser menys productiu no vol dir que o cuinem, vol dir que fem coses que ja tenim publicades, veritat???? :-D

    M'encanta aquest platet de pasta que ens has fet!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina